«

»

Print denne Indlæg

Citronmåne

Citronmåne med citronglasur

Af min madopskrift

Tidsforbrug: ca. en time

 

Ingredienser citronmåne:

1 stk. økologisk citron
50 gram mandler
175 gram smør
175 gram sukker
2 æg
175 gram mel
1 stk. bagepulver

Glasur til citronmåne:

100 gram smøreost naturel
3 spsk. flormelis
1stk. økologisk citron

Fremgangsmåde citronmåne:

Ovnen temperatur sættes til 180 grader.
Riv skallen af den økologiske citron og pres saften ud.

Hak mandler i fine små stykker.

Pisk smør og sukker til en luftig masse og rør derefter æggene forsigtigt i, et af gangen.

Bagepulver og mel blandes og vend det i dejen sammen med mandler, citronskal og saft.

Tag en smurt springform og hæld dejen i. Sæt springform i ovnen og bag den i ca. 40- 45 minutter. Sættes derefter til afkøling på en rist.

Rør nu smøreosten og flormelissen sammen og smag til med citronskal og saften.

Fordel glasuren på den afkølede kage og pynt evt. med revet citronskal.

 

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Citronmåne blev sidst redigeret: april 12th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/bagvaerk-og-bageri/citronmaane.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *