«

»

Print denne Indlæg

Proteinbarer med baobab

Proteinbarer med baobab og havregryn

20 stk. sunde Myslibarer

 

Frugten fra baobab-træet stammer fra afrika og er en god kilde til ernæring, da den har et højt indhold af C-vitamin, magnesium og calcium. Derudover indeholder baobab omkring 50 % kostfibre.

Baobabpulver har en let syrlig smag som minder lidt om citron.

Baobabpulveret indeholder en masse vitaminer, mineraler og lidt proteiner, som blandet med mere proteinholdige ingredienser, er perfekt tilskud, når du har lavet en stor præstation, som f.eks arbejdet i løbet af en dag, løbet eller trænet med sport eller fitness.

Derved bliver kroppen bygget op igen. Det vil derfor være naturligt, at tilsætte Baobabpulveret til Proteinbarer. Proteinbarer med baobab smager super godt, og er nemme at have med overalt.

Du kan selvfølgelig udelade Baobab, hvis du ikke lige har noget i skabet!

Af Min Madopskrift

 

Ingredienser Proteinbarer med baobab
  • 150 g smør, blødt
  • 150 g brun farin
  • 2 spsk. sirup
  • 300 g økologiske havregryn
  • 50 g blandet mysli
  • 40 g hele mandler
  • 2 spsk. Baobabpulver (Eller hvor kraftig du nu ønsker Proteinbarerne skal være)
Fremgangsmåde Proteinbarer med baobab

Det bløde smør, sirup og farin kommes i en gryde. Smelt og rør det sammen på svag varme. Blandingen må ikke koge!

Kom nu havregryn, mysli og hele mandler i og rør det sammen.

Tag det af varmen.

Drys nu Baobabpulver i og fordel pulveret godt i blandingen.

Tag en bageform som passer til blandingen. Jo større bageform, jo mindre proteinbarer. Pres blandingen sammen, hvis bageformen er for stor.

Vi anbefaler 23 cm x 35 cm. Beklæd bageform med bagepapir.

Hæld blandingen i.

Bag Proteinblandingen nederst i ovnen, i ca. 20 min eller lidt mere i en forvarmet ovn, ved 180 g.

Tag bageformen ud, og lad proteinblandingen afkøle i formen.

Skær indholdet ud i passende aflange stykker. (Proteinbarer).

Prøv også myslibar opskrift

 

Tips til Proteinbarer med baobab

Opbevar proteinbarer i en kagedåse og sæt den i køleskabet. De kan holde sig over en uge her. Proteinbarerne bliver lidt bløde og kedelige, hvis du opbevarer dem udenfor køleskabet.

Du kan også tilsætte chokolade, andre nødder, og tørret frugt, til dine proteinbarer.

Summary
recipe image
Recipe Name
Proteinbarer med baobab
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Proteinbarer med baobab blev sidst redigeret: december 12th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/bagvaerk-og-bageri/proteinbarer-med-baobab.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *