«

»

Print denne Indlæg

Bolognese sauce original grundopskrift

Bolognese sauce – RAGÙ ALLA BOLOGNESE

Af Min Madopskrift

Til 4 personer

Bolognese kødsauce – På Italiensk RAGÙ ALLA BOLOGNESE

Er en kraftig sauce med oksekød som bliver til spaghetti bolognese med kødsauce. I gamle danske kogebøger bliver det til RAGU, som er blevet lavet i mange danske hjem.

RAGU er ikke særligt velsmagende, men bliver rigtig velsmagende når der tilsættes de rigtige ingredienser.

Bolognese sauce er en kraftig sauce som laves på få ingredienser i den originale italienske opskrift.

Denne opskrift er hentet i en gammel italiensk kogebog.

Bolognese sauce – RAGÙ ALLA BOLOGNESE grundopskrift:

Ingredienser Bolognese sauce:

  • 1 finthakket løg
  • 1 stilk bladselleri hakket
  • 1 finthakket gulerod
  • 250 gram hakket magert oksekød eller andet kød
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 40 gram smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • Evt. lidt vand
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde Bolognese sauce:

Tag en god gryde og varm smør og olie op. Når det er klart tilsættes, løg, bladselleri, gulerod og oksekød mens der røres. Så tilsættes salt og peber.

Lad det svitse lidt til kødet er begyndt at brune og grøntsagerne er møre. Husk at røre rundt hele tiden.

Nu tilsættes koncentreret tomatpure og evt. lidt vand. Rør rundt og læg låget på gryden og lad kødsaucen simre ved svag varme i 1 1/2 time.

Tips

Dette er grundopskriften på Bolognese sauce. Den kan forbedres ved f. eks at svitse paprika og bacon.

Du kan tilsætte både krydderier og grøntsager efter egne ønsker og smag.

Der kan også tilføres lidt surt og sødt, for at bringe balance i syren i denne grundopskrift.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Bolognese sauce
Published On
Preparation Time
Cook Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Bolognese sauce original grundopskrift blev sidst redigeret: august 24th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/billig-mad/bolognese-sauce-original-grundopskrift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *