«

»

Print denne Indlæg

Landgangsbrød

Landgangsbrød med lækker pålæg

Af min madopskrift

Antal ca. 6 stk. til 12 personer

 

Ingredienser landgangsbrød:

10 g gær

3½ dl lunken vand

2 tsk. salt

1 spsk. olivenolie

150 g hvedemel af typen Durummel.

ca. 400 g 00 hvedemel af 00 typen

 

Fyld til landgangsbrød:

Smør og hvid dressing
Mayonnaise
Sprød grøn salat
Skiver rullepølse
Skiver af leverpølse
Skiver af god ost
Skiver af skinke (gerne forskellige typer)
Hønsesalat, skinkesalat, eller rejesalat
Asparges snitter
Grøn, gul eller rød peber
Karse
Sky
Radiser
Æg
Roastbeef

Fremgangsmåde landgangsbrød:

Udrør gæren i håndvarmt vand, og tilsæt resten af ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.

Form seks ovale brød i ca. 3 cm tykkelse, 6 cm bredde og 15 cm lange. Brødene sættes igen til hævning og i ca. 20 min. Bagderefter brødene ved 225 gr. på midterste ribbe i ovnen i ca. 18-20 min.

Fyld: 

Skær brødene igennem, og smør dem. Læg salatblade på og herefter pålæg. Spørg evt. hvad der ønskes i landgangsbrød og fordel derefter pålæg.

Pynt med grønt som rød, grøn, gul peber, karse og sky. Sky kommes på rullepølsen. Karse og radiser eller peber kommes på osten.

 

 

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Landgangsbrød blev sidst redigeret: april 13th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/cafemad/landgangsbroed.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *