«

»

Print denne Indlæg

Muffins med pistacienødder

Muffins med pistacienødder og vanilje

Giver ca. 15 stk.

 

Muffins med pistacienødder er en lækker og smuk muffin at servere. Når du tager en bid af din Muffin med pistacienødder, vil du se en flot limegrøn farve.

Citron og pistacienødder er et perfekt match her.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Muffins med pistacienødder
  • 200 g. sukker
  • 150 g. smør
  • 4 æg
  • 200 g. usaltede pistacienødder
  • 100 g. hvedemel
  • 1 stang vanilje
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. yoghurt naturel
Glasur
  • Flormelis
  • Vand
  • Citronsaft af 1 citron

Pynt

  • Hakkede pistacienødder
  • Lidt revet citronskal 
Fremgangsmåde

Sukker og æg kommes i en skål og piskes til det er let og luftigt.

Kom det bløde smør i lidt efter lidt og pisk imens.

Sæt det til side

Kom pistacienødderne i en multihakker eller lign. og hak dem helt fint.

Skrab korn ud af vaniljestangen og kom dem i melet.

Bland mel med vanilje, de finthakkede pistacienødder, og bagepulver sammen i en skål.

Bland melblandingen med æggeblandingen og bland det sammen yoghurten.

Rør dejen sammen på lav hastighed i en røreskål i ganske kort tid.

Fordel dejen i 15 muffinsforme.

Bag muffins ved midt i ovnen ved 175 grader almindelig ovn i ca. 25 minutter eller indtil muffins er gyldne og gennembagte.

Sættes til afkøling på en rist.

Drys flormelis over nogle af muffins.

Rør en glasur af lidt vand, flormelis og citronsaft.

Kom det våde i lidt ad gangen, til du har en  glat tyktflydende glasur.

Smag på glasuren, tilsæt evt. lidt revet citronskal og knivspids salt, hvis der ønskes en kraftigere smag af citron.

Kom glasuren på resten af de afkølede muffins.

Pynt evt. med hakkede pistacienødder og revet citronskal.

Fakta om opskriften
Navn: Muffins med pistacienødder

Af:

Kort beskrivelse: Muffins med pistacienødder og vanilje

Kategori: Cupcakes og muffins

Billede af opskriften:
Muffins med pistacienødder

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 25 minutter

Tid i alt: 35 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: 15 muffins

Alle Ingredienser til opskriften:
200 g. sukker
150 g. smør
4 æg
200 g. usaltede pistacienødder
100 g. hvedemel
1 stang vanilje
1 tsk. bagepulver
150 g. yoghurt naturel
Flormelis
Vand
Citronsaft af 1 citron


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Muffins med pistacienødder blev sidst redigeret: marts 10th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/cupcakes-og-muffins/muffins-med-pistacienoedder.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *