«

»

Print denne Indlæg

Æblecrumble – Hurtig og nem opskift

Æblecrumble

Giver en Æblecrumble

 

Denne opskrift på Æblecrumble er rigtig god en søndag eftermiddag på en grå efterårsdag. Opskriften er nem at gå til og du får en lækker dessert med fløde eller vaniljecremefraishe til. Bag den ikke over 200 grader, da det vil ødelægge smagen i nødder.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Æblecrumble 
  • 6 store let syrlige æbler
  • 150 g smør eller margarine
  • 200 g hvedemel
  • 100 spsk. sukker
  • 50 g brun farin
  • 150 g hasselnødder eller mandler
  • 1 spsk. kanel, 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tærteform (gerne 24 cm i diameter)
  • 1 citron til smøring
  • lidt smør til formen

Tilbehør

  • Flødeskum, vaniljeis eller vaniljecremefraiche
Fremgangsmåde Æblecrumble
  1. Skræl æbler og skær dem i skiver
  2. Læg dem i et stort smurt tærtefad.
  3. Pres citron i et glas eller fordel lidt af saften ud over æbler.
  4. Rør sukker, mel og krydderier godt sammen.
  5. Smuldr smørret ned i blandingen og fordel det over æblerne og tryk det sammen.
  6. Hak eller skær nødder i små skiver og fordel dem på toppen af kagen.
  7. Sæt kagen midt i ovnen i en forvarmet ovn.
  8. Bag Æblecrumble ca. 25 minutter ved 200 grader eller til den er gylden og sprød.
  9. Sæt kagen til afkøling i ca. 20 minutter
Prøv også æbletærte med marcipan

 

Servering

Serveres med flødeskum, vaniljeis, vaniljecremefraiche

Tips til Æblecrumble 

Du kan tilsætte honning eller sirup istedet for lidt af sukkeret. Du kan bage Æblecrumble ved 175 g og forlænge bagetiden.

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Æblecrumble - Hurtig og nem opskift

Af:

Kort beskrivelse: Æblecrumble med flødeskum

Kategori: Dessert

Billede af opskriften:
Æblecrumble - Hurtig og nem opskift

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 25 minutter

Tid i alt: 35 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: Opskriften giver en kage

Alle Ingredienser til opskriften:
6 store let syrlige æbler
150 g smør eller margarine
200 g hvedemel
100 spsk. sukker
50 g brun farin
150 g hasselnødder eller mandler
1 spsk. kanel
2 tsk. vaniljesukker
1 tærteform (gerne 24 cm i diameter)
1 citron til smøring
lidt smør til formen


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Æblecrumble – Hurtig og nem opskift blev sidst redigeret: oktober 14th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/dessert/aeblecrumble-hurtig-og-nem-opskift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *