«

»

Print denne Indlæg

Blåbærmazarin kage med mørk chokolade

Blåbærmazarin kage

Af Min Madopskrift

Til 10 personer

Meget velsmagende lækker og svampet kage med delikat mørk chokolade og friske blåbær. Denne kage er særdeles velegnet til, at blive servet sammen med et lille stykke is.

Ingredienser Blåbærmazarin kage:

  • 200 gr. God marcipan
  • 200 gr. Sukker
  • 200 gr. Smør, blødt
  • 4 æg
  • 100 gr. Mel
  • 125 gr. Mørk chokolade, hakket lidt groft
  • 125 gr. Blåbær

Fremgangsmåde:

Tag marcipan og sukker og pisk det sammen i en skål, og tilsæt så det bløde smør lidt ad gangen, mens der stadig piskes.

Pist nu 1 æg i af gangen til alle æg er i dejen.

Vend nu melet i. Tilsæt chokolade og hele blåbær.

Tag en springform og kom bagepapir i. Bag kagen i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 45 minutter. Kom en strikkepind igennem kagen, og se om den er gennembagt.

Server kagen når den er afkølet lidt. Gerne med et stykke is til, eller som den er.

 

Summary
Recipe Name
Blåbærmazarin kage
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Blåbærmazarin kage med mørk chokolade blev sidst redigeret: september 19th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/dessert/blaabaermazarin-kage-med-moerk-chokolade.html

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  1. michael kors

    Prøv at komme lidt tranebær i også.

  2. Jørgen Larsen

    Konen lavede den i går og den smager endnu bedre dagen efter 🙂 Kan klart anbefale denne kage!

  3. Søren andersen

    Kan kun sige at jeg virkelig synes godt om denne opskrift, og vil gerne anbefale den til alle her 🙂

  4. chanel

    Enig, det er en god kage

  5. max

    Hej.
    Den smager meget bedre end den i butikkerne! Super mange gange tak for opskriften

  6. Kurt

    Rigtig god opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *