«

»

Print denne Indlæg

Brombæris hjemmelavet

Brombæris

Tid 20 min.  Stk. 10 Brombæris

 

Lækre og nemme hjemmelavede brombæris. Den græske yoghurt giver en dejlig smag til brombærisene. Du kan erstatte brombær med andre bær f.eks hindbær

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Brombæris hjemmelavet
  • 200 gram friske brombær
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 tsk. revet lime (Økologisk)
  • 100 gram sukker
  • 200 gram græsk youhurt
  • Forme med pinde
Fremgangsmåde Brombæris hjemmelavet
  1. Skyl brombær i koldt vand
  2. Skyld limefrugt
  3. Skær lime halvt igennem
  4. Kom brombær op i en skål og pres limesaft over.
  5. Drys sukker over og lad det trække en halv time.
  6. Pres frugten lidt i stykker. Sæt til side
  7. Hæld blandingen i yoghurten, rør rundt og fordel den i formene.
  8. Sæt pindene ned i isen og kom det i fryseren.
  9. Kan spises næste dag.
  10. Tag is op af fryser og hold formen kort ind under den varme hane, så glider is nemmere ud af formene.
  11. Spises straks

Tips til Brombæris hjemmelavet

Jo længere bær trækker jo blødere og sødere bliver de

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Brombæris hjemmlavet

Af:

Kort beskrivelse: Brombæris hjemmelavede

Kategori: Dessert

Billede af opskriften:
Brombæris hjemmlavet

Udgivet:
Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 0 minutter

Tid i alt: 15 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: Giver 10 Brombæris

Alle Ingredienser til opskriften:
200 gram friske brombær
1 spsk. limesaft
1 tsk. revet lime (Økologisk)
100 gram sukker
200 gram græsk yoghurt
Forme med pinde


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Brombæris hjemmelavet blev sidst redigeret: august 30th, 2017 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/dessert/brombaeris-hjemmelavet.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *