«

»

Print denne Indlæg

Kærnemælkskoldskål klassisk opskrift

Kærnemælkskoldskål 

Til 4 personer

 

Klassisk opskrift på Kærnemælkskoldskål som især spises om sommeren med kammerjunker til. Du kan komme iskold flødeskum med et drys vanilje ovenpå.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Kærnemælkskoldskål klassisk opskrift
  • 1 liter økologisk kærnemælk
  • 2 æg
  • 3 spsk. sukker (Eller efter smag)
  • 1 økologisk citron

Tilbehør

  • Kammerjunker
Fremgangsmåde Kærnemælkskoldskål klassisk opskrift
  1. Skyld og vask citron.
  2. Æg og sukker piskes til en æggesnaps i en stor skål.
  3. Tag nu en fint rivejern og kom lidt (ca. 1 tsk.) revet skal i.
  4. Rør godt rundt.
  5. Tilsæt nu kærnemælken under omrøring.
  6. Smag nu Kærnemælkskoldskål til med citronsaft og ekstra sukker.

Servering

  • Serveres med kammerjunkere
Prøv også Kærnemælkskoldskål med vanilje

 

Tips til Kærnemælkskoldskål

Du kan komme flødeskum ovenpå din Kærnemælkskoldskål

Du kan tilsætte bær skåret i skiver inden servering.

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kærnemælkskoldskål klassisk opskrift blev sidst redigeret: september 10th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/dessert/kaernemaelkskoldskaal-klassisk-opskrift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *