«

»

Print denne Indlæg

Rutebilkage – Rutebillagkage

Rutebillagkage

Dejlig lagkage, som bliver endnu bedre dagen efter, da konsistensen bliver bedre. Rutebillagkage kan dog sagtens nydes samme dag den er lavet.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Rutebillagkage
  • 1⁄2 l fløde
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 pk rutebiler
  • 150 g mørk chokolade
  • 3 stk. chokolade lagkagebunde
Fremgangsmåde Rutebillagkage
  1. Tag en skål
  2. Pisk fløden til luftig flødeskum som stadig ikke er fast.
  3. Pisk forsigtigt kakaopulver i indtil flødeskum er fast men stadig til den luftig side.
  4. Tag rutebilkager og kom dem i en pose, og knus dem forsigt med håndfladen eller en hård genstand.
  5. Vend de knuste rutebiler i flødeskummen.
  6. Hak chokoladen groft, og kom halvdelen i flødeskummen.
  7. Tag et fad.
  8. Læg den første lagkagebund på
  9. Fordel 1/3 af fyldet på bunden.
  10. Læg så den næste bund ovenpå, og gentag.
  11. Læg nu den sidste bund på, og smør resten af flødeskummen ud over hele lagkagen
  12. Drys resten af den hakkede chokolade ud over rutebilslagkagen.
  13. Stil den i køleskabet i mindst en time inden servering.
Prøv også jordbærlagkage

Tips til rutebilkage-rutebillagkage

Konsistensen bliver bedre efter nogle timer i køleskabet.

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Rutebilkage – Rutebillagkage blev sidst redigeret: september 13th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/dessert/rutebilkage-rutebillagkage.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *