«

»

Print denne Indlæg

Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig

Svinemørbrad i yoghurt naturel og sennepssauce

 

Svinemørbrad i sennepssauce, her i en mere fedtfattig udgave.

Ingredienser Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:

  • 1 ½ stk. Svinemørbrad eller 2 små
  • Hvedemel
  • Salt og Friskkværnet peber
  • Lidt smør eller olien
  • 2 løg
  • 1 dl. bouillon
  • 1 stor spsk. dijonsennep
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 dl. hakket frisk estragon
  • 1 spsk. rosmarin
  • 1 spsk. honning
  • 2-3 dl. yoghurt naturel eller skyr

Tilbehør til Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:

Nye kartofler og dampede grøntsager

Fremgangsmåde Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:

Tag svinemørbrad ud af indpakningen og lad dem få lidt luft.

Fjern sener og bimørbrader. Skær mørbraderne i 2 cm. tykke skiver, og stil dem på højkant og bank eller tryk dem lidt flade med hånden.

Vend mørbradstykker i mel og krydr dem med cayennepeber, salt og peber.

Tag en stegepande og kom ganske lidt smør på panden og lidt olie.

Brun kødet på begge sider i smør og olie. Tag dem af panden.

Svits løgene, til de er gyldne i fedtstoffet fra panden.

Tilsæt hvidvin, sennep, bouillon, estragon, rosmarin og fløde.

Bland det hele godt sammen. Krydr med salt og peber.

Læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten simre i ca. 10 min, eller indtil kødet lige er gennemstegt.

Serveres med nye små kartofler, drysset med salt, hakket frisk estragon, dild, timian eller persille eller blot som de er.

Vi har også klassisk svinemørbrad i sennepssauce du kan prøve

Tips til Svinemørbrad i sennepssauce

Tilsæt evt. lidt whisky til saucen

Varierer krydderier efter dit eget valg

 

Summary
Recipe Name
Svinemørbrad i sennepssauce - Fedtfattig
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig blev sidst redigeret: juli 2nd, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/fedtfattig/svinemoerbrad-i-sennepssauce-fedtfattig.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *