«

»

Print denne Indlæg

Fiskefrikadeller hjemmelavede

Fiskefrikadeller med smag

 

Køb fiskefarsen færdig eller lav den selv. Herunder ser du opskriften på hjemmelavet fiskefars, men du kan sagtens købe den hos fiskemanden.

Af min madopskrift

Ingredienser fiskefrikadeller:

  • Hel torsk uden skind (500 g)
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1-2 dl. økologisk letmælk
  • 2 spsk. majsstivelse
  • Salt og peber
  • Margarine til stegning

Serveres med remoulade og citron skåret i både.

  • Remoulade
  • salatblade
  • Citron skåret i både
  • Rugbrød i skiver

Fremgangsmåde fars til fiskefrikadeller:

Hæld fiskekødet f.eks. torsk, i en blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser. Kør indtil kødet er findelt.

Sæt det i køleskabet en times tid, for at det kan samle sig.

Fremgangsmåde stegning af fiskefrikadeller:

Varm fedtstoffet op på en pande ved middel varme. Form frikadellerne med en ske og sæt dem på panden.

Sæt skeden i et glas vand, hver gang der er formet en frikadelle. Dette gør det lettere at forme frikadellen.

Steg frikadellerne ved middel varme i ca. 8 minutter på hver side. Vend flere gange.

Server de lune fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød i skiver.
Eller, tilbyd ovnbagte kartofler serveret med smørsovs fra panden.

Frikadellerne er gode på rugbrød dagen efter, da smagen koncentreres.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Fiskefrikadeller hjemmelavede blev sidst redigeret: maj 21st, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/fisk/fiskefrikadeller-hjemmelavede.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *