«

»

Print denne Indlæg

Foreller med stegte og dampede grøntsager

Foreller med stegte og dampede grøntsager i hollandaise sauce

 

God let anretning, men alligevel mættende menu. Foreller med stegte og dampede grøntsager er en ret som er nem at gå til, og desuden en meget sund menu.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Foreller med stegte og kogte grøntsager
  • 1 stort løg
  • ½ fennikel
  • 8 cherrytomater eller 2-3 store tomater
  • 2 foreller med hakket persille og citron
  • Smør til stegning
  • Salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • Dampede grøntsager
  • Kartofler, brasede i smør (Kolde kogte kartofler fra dagen før)
  • Citronbåde
Fremgangsmåde Foreller med stegte og dampede grøntsager

Skyld foreller i koldt vand.

Dup dem tørre.

Begynd med at komme persille, salt og peber i forellerne. Dryp med citron.

Tag en stor stegepande og kom godt med smør på.

Steg forellerne i alt 20 min.

Mens forellerne steger, snittes løg og fennikel i fine strimler.

Halver de små tomater.

Løg, fennikel og tomater kommes på en varm pande med olie.

Steges ved middel varme i ca.10 min.

Krydres med salt og peber.

Til brasede anvendes kolde kartofler dagen før. Skær kartoflerne i små stykker eller skiver og svits dem gylde i smør.

Damp grøntsager.

Servering

Brasede kartofler, dampede og stegte grøntsager, serveres sammen med foreller.

Prøv også Røgede foreller med grov remoulade og Franske ærter

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Foreller med stegte og dampede grøntsager blev sidst redigeret: marts 30th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/fisk/foreller-med-stegte-og-dampede-groentsager.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *