«

»

Print denne Indlæg

Rødspætter i spinat med fettuccine og chili

Rødspætter i spinat

Til 2 personer

 

Beregn halvanden til to rødspætter til hver person. Hvis det er en meget stor fyldig efterårsrødspætte, er en nok.

Rødspætter i spinat med spinat fettuccine er en meget velsmagende menu med masser af Umami smag. Chili og spinat er to ingredienser, som klæder hinanden godt.

Af min madopskrift

Ingredienser Rødspætter i spinat:
  • 400 g frossen hakket spinat
  • 2 spsk. sukker
  • 2 dl. fløde
  • 4 pæne rødspætter
  • ½ citron
  • 2 tsk. havsalt
  • 1 rød chili, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • Lidt sort peber
  • 200 g frisk spinat fettuccine
  • Smør
  • Hvedemel eller rasp

Hertil tilbydes lune flutes med smør

Fremgangsmåde Rødspætter i spinat:

Tag en gryde og hæld lidt olie i. Svits chili og hvidløg i et minut, uden at de tager farve. Hæld den frosne spinat i gryden, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op.
Tilsæt fløden og rør rundt.

Smag spinaten til med sukker, salt og peber.

Rens rødspætter for indvolde og skær finner og halefinne af. Vend rødspætterne i lidt mel eller rasp.

Kom smør på en pande og lad det bruse op. Kom rødspætterne på og brun og steg dem næsten færdige på begge sider

Fordel spinaten i det ildfaste fad.  Læg de stegte rødspætter ovenpå, og slut med at presse citronsaft ud over rødspætter, samt krydr med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen i ca. 10 til 15 min ved ca. 180 grader.

Kog den friske spinat fettuccine, til denne er al-dente, og hæld vandet fra. Dette er ca. 4 min.

Lun flutes.

Anret den friske spinatpasta i en dyb tallerken, og læg laks- og spinatblandingen over.

Serverer med lune flutes til og evt. lidt smør.

 

Prøv også Laks og fettuccine med spinat

 

Tips til Rødspætter i spinat med fettuccine og chili

Du kan bruge næsten alle typer fisk til denne menu, f. eks. fladfisk, laks, ørred, torsk, sej eller lign.

Summary
Recipe Name
Rødspætter i spinat med fettuccine og chili
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Rødspætter i spinat med fettuccine og chili blev sidst redigeret: september 12th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/fisk/roedspaetter-i-spinat-med-fettuccine-og-chili.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *