«

»

Print denne Indlæg

Røgede foreller med grov remoulade og Franske ærter

Røgede foreller

 

Røgede foreller kan serveres kolde fra køl eller lun fra ovnen indpakket i stanniol med smørklatter og friske krydderurter. Foreller serveres med grov remoulade og brød og kogte grøntsager.

Af min madopskrift

 

Chef kok

Der mangler desværre et billede til denne opskrift

Ingredienser røgede foreller
  • 4 røgede portions forel fileter
Grov remoulade hjemmelavet
  • 200 g mager mayonnaise
  • 1/2 dl cremefraiche 18%
  • 1 lille glas velafdryppede kapers
  • 1 lille fint hakket skalotteløg
  • 3-4 fint hakkede, syltede cornichoner
  • 1 spsk. lys Dijonsennep
  • 1 spsk. skyllet, hakket estragon
  • 1 spsk. skyllet, hakket purløg
  • salt, peber.
Franske ærter
  • 125 g frosne løg
  • 25 g smør
  • 250 g frosne ærter
  • ca. 1/2 dl vand
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sukker
  • 1 skyllet salathoved, skåret i kvarte
  • evt. lidt skyllede, friske timiankviste.
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne til remouladen sammen og smag den godt til.

Sauter løgene i en gryde i smør et par minutter, mens der røres, kom ærterne ved, tilsæt vand, salt, sukker og læg salathovedet i evt. sammen med et par timiankviste.

Læg låg over gryden og damp grøntsagerne i jævn varme 5-8 minutter. Anret ærterne på varme tallerkener med de røgede foreller og lidt af remouladen og giv resten til i en pænt anrettet skål.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Røgede foreller med grov remoulade og Franske ærter blev sidst redigeret: april 19th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/fisk/roegede-foreller-med-grov-remoulade-og-franske-aerter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *