«

»

Print denne Indlæg

Havregrød klassisk opskrift

Havregrød med sukker

Til 2 personer

 

En god havregrød smager skønt og giver en god begyndelse på dagen. Server gerne frisk frugt og et glas mælk eller juice til.

Af Min Madopskrift

Ingredienser
  • 4 dl havregryn
  • 1 liter vand
  • Knivspids salt

Tilbehør

  • Sukker
  • Smør
  • Frisk frugt, juice og mælk
Fremgangsmåde
  1. Tag en stor gryde og kom havregryn, vand og salt i.
  2. Tænd op på middel varme
  3. Rør hele tiden rundt i gryden, så varmen fordeles og grøden ikke brænder på.
  4. Når det begynder at koge, skrues helt ned på svag varme.
  5. Havregrøden skal være flydende og lind.
  6. Smag til med salt.
Prøv også risengrød med kanelsukker

 

Servering

  • Kom en god klat havregrød i en dyb tallerken.
  • Kom en god klat smør i midten og drys sukker over.
  • Nogen foretrækker også at komme lidt mælk rundt i kanten.

Tips til Havregrød

Du kan drysse kanelsukker over

Skær frugt i små stykker og server til

Server et godt glas juice til

Summary
Recipe Name
Havregrød klassisk opskrift
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Havregrød klassisk opskrift blev sidst redigeret: maj 25th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/groed/havregroed-klassisk-opskrift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *