«

»

Print denne Indlæg

Braiserede grøntsager med Ras el Hanout

Braiserede grøntsager nem og hurtig ret

Af Min Madopskrift

Tilbehør til 3 personer

 

Denne grøntsagsret, kan spises som hovedret eller som tilbehør til hovedretten.

Ingredienser braiserede grøntsager:

  • ½ fennikel
  • 1 løg
  • ½ aubergine
  • ½ squash
  • ¼ spidskål
  • 1 dl. Sød chilisauce
  • Olie
  • 2 tsk. Marokkansk krydderi, Ras el Hanout
  • Salt og peber

Fremgangsmåde braiserede grøntsager:

Skær løg i halve ringe. Fennikel snittes groft. Aubergine og squash skæres i skiver og halveres. Spidskål snittes groft.

Hæld olie på en varm pande og kom grøntsagerne på og svits dem i ca. 5 minutter. Skru ned for varmen og forsæt stegningen i ca. 5 minutter på en middelvarm pande.

Når grøntsagerne har fået lidt farve kommes Ras el Hanout i og braiserer med 1 minut.

Derefter tilsættes sød chili sauce der også lige braiseres med i et par minutter, for at få chilismagen frem. Men jo længere du braiserer chilisaucen, jo stærkere bliver retten.

Kom salt og friskkværnet peber over.

Derefter serveres braiserede grøntsager.

 

Summary
Recipe Name
Braiserede grøntsager med Ras el Hanout:
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Braiserede grøntsager med Ras el Hanout blev sidst redigeret: oktober 10th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/groentsager/braiserede-groentsager-med-ras-el-hanout.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *