«

»

Print denne Indlæg

Alt i en gryde med oksekød

Alt i en gryde

Til 4 personer
Tidsforbrug, Ca. 30 min.

 

Du kan komme forskelligt kød og forskellige grøntsager i “Alt i en gryde”, som denne herlige gryderet kaldes. Skal den gøres mere børnevenlig vil cocktailpølser være et oplagt valg.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Alt i en gryde med oksekød
  • 600  gram gullaschkød i strimler
  • 1 løg, skåret i skiver
  • 1 tsk. reven ingefær (eller efter smag)
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1/2 rød eller grøn chili, finthakket
  • Knivspids cayennepeber
  • Salt og peber
  • 1 gulerod skåret i skrå skiver
  • 1 stængel bladselleri, skåret i små skiver
  • 1 håndfuld cashewnødder, (alternativt mandler eller alm. nødder)
  • 5 dl oksebouillon
  • 1/4 piskefløde eller 1 lille dåse kokosmælk (Kan udelades)

Tilbehør

  • Ris
  • Flutes med smør
Fremgangsmåde Alt i en gryde med oksekød
  1. Skyl og rens grøntsager. Skæl gulerod
  2. Tag en stor gryde og kom olie i
  3. Tænd godt op for varmen
  4. Rist nødder til de har fået lidt farve og tilsæt lidt salt. Rør sammen og sæt det til afkøling
  5. Kom nu kødet i gryden og svits det indtil det har fået farve.
  6. Sæt til side
  7. Svits løg, gulerod og bladselleri et par min.
  8. Hæld kødet ned til løg, gulerod og bladselleri
  9. Tilsæt nu løg, chili, ingefær, cayennepeber, hvidløg og svits det hele i et min. mens der røres rundt.
  10. Krydr med salt og peber
  11. Hæld nu oksebouillon og varm det op.
  12. Smag retten til med akaciehonning, salt og peber
  13. Hvis der ønskes en mere cremet gryderet, tilsættes der fløde eller kokosmælk, indtil smag og konsistens er opnået.

Servering

  • Server Alt i en gryde i en dyb tallerken. Drys ristede nødder over.
  • Serveres med ris, flutes og smør til
Prøv også drengerøvsgryde

Tips til Alt i en gryde

Frisk koriander, drysset over giver lige det ekstra pift. Men pas på, mange kan ikke lide denne krydderurt !

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Alt i en gryde med oksekød

Af:

Kort beskrivelse: Alt i en gryde med oksekød, serveret med flutes og smør

Kategori: Gryderetter

Billede af opskriften:
Alt i en gryde med oksekød

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: Til 4 personer

Alle Ingredienser til opskriften:
600 gram gullaschkød i strimler
1 løg
skåret i skiver
1 tsk reven ingefær (eller efter smag)
4 fed hvidløg
finthakket
2 spsk. olie
1/2 rød chili
finthakket
Knivspids cayennepeber
1 gulerod skåret i skrå skiver
1 stængel bladselleri
skåret i små skiver
1 håndfuld peanuts
5 dl oksebouillon
salt og peber
1 spsk. akaciehonning
1/4 piskefløde eller 1 dåse kokosmælk


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 2 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Alt i en gryde med oksekød blev sidst redigeret: november 9th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/gryderetter/alt-i-en-gryde-med-oksekoed.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *