«

»

Print denne Indlæg

Oksemørbrad og kylling i flødesauce

Oksemørbrad og kylling i flødesauce med pasta penne

Giver en stor gryde

 

Dette er en af de opskrifter vi har fået fra byen Rom i Italien.

Oksemørbrad og kylling i flødesauce,eller som den hedder i Rom, Filetto di manzo e pollo in salsa di panna.

Dette er en rigtig lækker og indbydende menu fra Rom, som du kan få serveret ved de små cafeer rundt omkring i byen.

Du kan også finde menuen på Italiensk cafeer i Danmark, da de typisk serverer det bedste fra Italien.

At blande to kødtyper, som kylling og oksekød er ikke helt så almindeligt, men det smager virkelig godt sammen.

For at få den helt rigtige smag af Rom og Italien, skal du bruge noget godt kød, frisk parmesan, og masser af frisk basilikum.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Oksemørbrad og kylling i flødesauce:
  • 400 g oksefilet eller oksemørbrad i store tern
  • 400 g kylling i store tern
  • ¼ piskefløde
  • 2 løg i ringe
  • 2 hvidløg presset
  • 1spsk paprika
  • 1 tsk. chili
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 ds. Koncentreret tomatpure
  • 2 ds. hakket tomater
  • 400 g champignon i skiver
  • Et stort bundt basilikum hakket groft

Pynt:

  • Basilikum, hakket groft
  • Parmesanost, frisk revet

Tilbehør:

  • Pasta penne ca. 400 g
Fremgangsmåde Mamas oksemørbrad i flødesauce:

Steg først oksekødet til det har fået lidt farve på alle sider.

Tilsæt derefter løg, paprika, chili og cayennepeber og lad det svitse 2 min, tilsæt derefter hvidløg og tomatpure i 1 min, må ikke brænde på.

Tilsæt nu de hakkede tomater og lad retten simre i ca. 1 ½ time.

Den sidste halve time tilsætter du fløden.

Steg nu kylling kødet, bare lige så det får farve på alle sider og tilsæt det i retten, sammen med champignon og det halve af basilikummen, lad det simre videre i 20 min.

Når du har tilsat kyllingen, sætter du samtidig vand over til pasta penne, så passer det med at det hele er færdigt samtidig.

Pynt med resten af basilikummen og server.

Prøv også vores lækre Sorte gryde af oksefilet

 

Tips til Oksemørbrad og kylling i flødesauce

Pas på med at stege kyllingen for længe, da den risikerer, at blive tør.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Oksemørbrad og kylling i flødesauce
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
1.51star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Oksemørbrad og kylling i flødesauce blev sidst redigeret: september 16th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/gryderetter/oksemoerbrad-og-kylling-i-floedesauce.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *