«

»

Print denne Indlæg

Svensk pølseret

Svensk pølseret (klassisk) med frisk purløg

Af min madopskrift

Hovedret til 4 personer

 

Ingredienser Svensk pølseret:

800 g kogte kartofler

8 wienerpølser

1 zittauerløg (ca. 75 g)

Smør

3 tsk. Paprika

1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)

2 dl mælk

½ dl Piskefløde 38 %

½ tsk. groft salt

friskkværnet peber

Fremgangsmåde Svensk pølseret:

Skær kartofler og pølser på tværs og i passende stykker. Pil og hak løget.

Kom lidt smør på en pande og svits løget i et par min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i et par min. Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten små simre til retten er godt varm.

Pynt med klippet purløg

Pynt:

Purløg

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Svensk pølseret blev sidst redigeret: maj 7th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/gryderetter/svensk-poelseret.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *