«

»

Print denne Indlæg

HAKKEBØFFER AF KALV-FLÆSKEKØD MED FYLD

HAKKEBØFFER MED FYLD

 

Det frisk hakkede kalve- og flæskekød blandes med hakkede nødder, små oste terninger og krydderurter, før det formes og steges som bøffer.

 

Af min madopskrift

Ingredienser hakkebøffer:
  • 500 g hakket kalve- og flæskesmåkød
  • 1/2 dl groft hakkede nøddekerner
  • 50 g mild fast skæreost i små terninger
  • 1/2 tsk. godt skyllede, hakkede timianblade
  • 1 spsk. godt skyllet, hakket persille.
  • smør til stegning
  • salt
  • peber
Tilbehør hakkebøffer
  • 2 skyllede, udkernede groft hakkede grønne peberfrugter
  • 3 spsk. smør
  • 4 portioner kogt pasta, f. eks., sløjfer“ eller skruer
  • 2-3 spsk. fløde
  • salt
  • peber
Fremgangsmåde hakkebøffer

Ælt kødet med nødder, ost og krydderurter, form det til 4-6 større eller mindre bøffer og steg dem gyldne på panden i smør 3-4 minutter på hver side.

Drys med lidt salt og peber, tag bøfferne op, stil dem til side og hold dem varme.

Svits derefter peberfrugterne på panden i smør 3-4 minutter, mens der jævnligt røres. Tilsæt pastaen samt lidt fløde, varm tilbehøret godt igennem, smag det til med salt og peber og anret det på et varmt serverings fad med bøfferne.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

HAKKEBØFFER AF KALV-FLÆSKEKØD MED FYLD blev sidst redigeret: april 14th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kalv-svin/hakkeboeffer-af-kalv-svinekoed-med-fyld.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *