«

»

Print denne Indlæg

KALVEKOTELETTER MED URTER

KALVEKOTELETTER

 

Super lækker weekend eller gæstemad, tilbyd smørstegte svampe og spinat, samt kartofler eller ris til.

Af min madopskrift

 

Ingredienser:
  • 4 kalvekoteletter
  • 25 g smør
  • salt, peber
  • 3-4 spsk. skyllet hakket kørvel
  • 4 stykker bacon i skiver (Kan udelades)
Fremgangsmåde:

Kom bacon rundt om hver kalvekotelet og brun baconen hele vejen rundt. (Kan udelades)

Brun kalvekoteletterne i smør på panden og drys dem med salt, peber og friske krydderurter.

Dæmp varmen, hæld piskefløde samt bouillon ved og lad kødet efterstege 2-3 minutter på hver side, alt efter tykkelsen.

Tag kødet op, stil det til side og hold det varmt.

Svits derefter svampene på panden i smør, i 2-3 minutter mens der røres, kom lidt citronsaft ved, lad koge ind og smag til med krydderier.

Anret koteletterne på varme tallerkener med svampene samt spinat eller andre grøntsager og server med det samme.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

KALVEKOTELETTER MED URTER blev sidst redigeret: juni 3rd, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kalvekoed/kalvekoteletter-med-urter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *