«

»

Print denne Indlæg

Hyldeblomstsnaps af hyldeblomstdrik

Hyldeblomstsnaps Dansk sommersnaps

Drikkeklar efter 14 dage

 

Hyldeblomstsnaps er en rigtig skøn sommersnaps som egner sig perfekt til dessert eller blot som en dejlig appetit på terrassen en sommerdag.

Jo mere saft der hænger ved blomsterskærme, jo sødere bliver snapsen.

Hyldeblomstsnaps vinder som andre blomstersnapse ikke ved lagring, så bør drikkes samme år.

Inden du går i gang kan du læse vores guide her: Kryddersnaps guide

Af Min Madopskrift

Ingredienser Hyldeblomstsnaps 
  • En flaske klar snaps eller vodka ca. 70 cl
  • Et glas med et tætsiddende låg
  • En god håndfuld  hyldeblomster med citronskiver og saft fra hyldeblomstsaftproduktionen 1 dag.
Fremgangsmåde Hyldeblomstsnaps 
  1. Skold glasset i kogende vand
  2. Hæld blandingen af hyldeblomst, sukker, saft og citron i dit glas, og tilsæt snaps eller vodka og sæt låg på glasset.
  3. Lad det hele trække i 14 dage eller indtil smagen er god.
  4. Filtrer herefter gennem et kaffefilter eller si blandingen flere gange til den er helt klar og ren.
  5. Kom Hyldeblomstsnaps på en flot karaffel eller glasflaske og lad den hvile i 14 dage i køleskabet.
  6. Smag til undervejs, om snapsen har den helt rigtige smag.
  7. Servers kold eller iskold fra fryseren. Kan også nydes ved stuetemperatur.
Prøv også æbleblomstsnaps

 

Tips til Hyldeblomstsnaps

  1. Bruger du hyldeblomster fra sidste (3 dag) bliver snapsen anderledes i smagen. Brug hyldemost der har trukket 1 dag.

Er din kryddersnaps ikke som den skal være, læs følgende artikel som måske kan redde din dram.

Justerer din kryddersnaps

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Hyldeblomstsnaps af hyldeblomstdrik blev sidst redigeret: september 10th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kryddersnaps/hyldeblomstsnaps-af-hyldeblomstdrik.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *