«

»

Print denne Indlæg

Porsesnaps lavet på blomster

Porsesnaps blomster

Giver 1 flaske kryddersnaps

 

Porsesnaps lavet på blomster, er en a de største klassikere inden for kryddersnaps.

Den kan drikkes året rundt, men bruges ofte til højtider som påske og julefrokoster.

Porsesnaps har en speciel smag der passer godt til surt og sild.

Porse gror i moser og ved vandløb. Særligt i Nordjylland er den meget almindelig

Du kan plukke porse i marts – april (som blomst, der giver kraftigere smag)

Maj – oktober (som blade, giver en mild porsesnaps)

Min Madopskrift, anbefaler nybegyndere, at lave den milde porsesnaps først

 

Af Min madopskrift

Ingredienser Porsesnaps af blomster
  • En god håndfuld blomster (Plukkes i solskin eller tørvejr)
  • Et stort glas der kan lukkes med låg
Fremgangsmåde Porsesnaps af blomster
  1. Ryst blomster, så dyr og skidt kommer væk
  2. Kom blomster i glasset
  3. Hæld vodka over og luk glasset
  4. Sæt glasset mørkt en uges tid
  5. Si det hele gennem et kaffefilter og hæld det på flaske.
  6. Lad porsesnaps hvile minimum 14 dage
  7. Herefter kan du nyde et glas porsesnaps.
  8. Porsesnaps vinder yderlige ved lagring.
Prøv også havtorn kryddersnaps

Tips til Porsesnaps af blomster

Jo flere blomster, jo kraftigere smag

Skal helst plukkes i solskinsvejr eller meget tørre dage

Lader du den trække længere med blomster bliver snapsen mere bitter

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Porsesnaps lavet på blomster blev sidst redigeret: september 14th, 2017 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kryddersnaps/porsesnaps-lavet-paa-blomster.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *