«

»

Print denne Indlæg

Fløde kylling – kylling i flødesauce

Fløde kylling i ovn

Til 4 personer

 

Fløde kylling er en herlig nem kyllingeret, som kan laves på ca. 30 minutter. Du kan tilsætte forskellige grøntsager til retten, f.eks. rød peber, gulerod eller anden skøn rodfrugt.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Fløde kylling
  • 800 gram Kyllingefilet uden skind og ben
  • 150 gram bacon skåret i små stykker
  • 1 lille porre, snittet i fine stykker
  • 1 dåse Tomatpure. koncentreret
  • 2  alm. Løg
  • 1 rød peber i skiver
  • ½ liter piskefløde (eller en ¼ piskefløde og resten mælk)
  • 5 dl. vand eller hønsebouillon
  • Olivenolie eller andet fedtstof
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk.  Paprika
Fremgangsmåde Fløde kylling
  1. Svits bacon i fedtstof.
  2. Sæt til side.
  3. Kyllingen skæres i strimler på Ca. 3 – 4 cm.
  4. Svits dem i fedtstoffet fra bacon på panden.
  5. Sæt til side.
  6. Svits porre og rød peber i resten af fedtstoffet.
  7. Kom kylling, rød peber og porre i et ildfast fad og bland det sammen.
  8. Skær løget i små stykker og svits det på panden i fedtstoffet fra porre tilsæt ekstra fedtstof.
  9. Tilsæt paprika og svits det med 1 minut.
  10. Kom tomatpurre på og rør kom fløden i.
  11. Hæld bouillon i og kog det op.
  12. Smag til med salt, peber.
  13. Hæld det over kyllingen
  14. Kom det i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 30 minutter
  15. Drys bacon over
Prøv også kyllingbryst på bund af porrer

Servering

Serveres med ris, risnudler, kogt pasta eller kartoffelmos til.

Tilbyd evt. brød og smør

Tips til Fløde kylling

Erstat evt. noget af fløde med mælk

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Flødekylling

Af:

Kort beskrivelse: Flødekylling i ovn

Kategori: Kylling

Billede af opskriften:
Flødekylling

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 30 minutter

Tid i alt: 40 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: Til 4 personer

Alle Ingredienser til opskriften:
800 gram Kyllingefilet uden skind og ben
1 porre
snittet i fine stykker
1 dåse Tomatpure. koncentreret
2 alm. Løg
½ liter piskefløde (eller en ¼ piskefløde og resten mælk)
5 dl. vand eller hønsebouillon
Olivenolie eller andet fedtstof
Salt
Peber
1 spsk. Paprika


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Fløde kylling – kylling i flødesauce blev sidst redigeret: september 26th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/floede-kylling-kylling-i-floedesauce.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *