«

»

Print denne Indlæg

Kylling i karry kokos og ris (Umami)

Kylling i karry og kokosmælk

Af min madopskrift

Til 4 personer

Ingredienser kylling i karry og kokosmælk:

  • 800 g kylling filet
  • 3 stk. forårsløg
  • 200 g. bacon i 5 cm tynde stykker
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 stor spsk. karry
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse flåede tomater
  • Salt og peber
  • 3 dl. Ris
  • 3 dl. Spidskål skåret i stimler
  • 3 dl. Hvidkål skåret i strimler
  • 1 dl. Rødkål skåret i strimler
  • 1 pore
  • ½ rød chili
  • 1 spsk. sukker
  • Saften af 1 økologisk citron eller lemon
  • Frisk ananas

Tilbehør:

Frisk ananas

Fremgangsmåde kylling i karry og kokosmælk:

Tag en stegepande. Hæld lidt fedtstof på panden og steg bacon til den er sprød. Skær kylling filet i strimler og steg det med.

Når kødet er gennemstegt tilsættes det skiveskårede forårsløg, kål, porre, chili.

Svits det i 5 minutter under konstant omrøring.

Tilsæt karry og brænd den af i ca. et minut.

Lad det hele simre til alt er gyldent og tilsæt så kokosmælk og flåede tomater.

Skru ned for varmen.

Lad det simre 15 minutter.

Smag til med salt og peber.

Kog risene som anvist på pakken eller som anvist i kategori ris og kogning af ris.

Læg ris på en tallerken og hæld kylling i karry henover.

Læg stykker af frisk ananas henover retten.

Server straks.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kylling i karry og kokosmælk
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kylling i karry kokos og ris (Umami) blev sidst redigeret: november 6th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/kylling-i-karry-kokos-og-ris-umami.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *