«

»

Print denne Indlæg

Kylling med kokosmælk og karry (Umami)

Kylling med kokosmælk i karry med nudler

Af min madopskrift

Til 4 personer

 

Meget velsmagende kyllingeret. Karry og kokosmælk i perfekt kombination. Kylling med kokosmælk er en kraftig og velsmagende kyllingeret, hvor man kan variere tilbehøret med nudler eller ris.

Ingredienser Kylling i karry:

  • 500 g kylling filet
  • 1 stort løg
  • 200 g. bacon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 stor tsk. karry
  • 1,5 dl fløde
  • Salt og peber
  • 1 pakke nudler

Fremgangsmåde Kylling i karry:

Steg bacon let, skær kyllingen i strimler og steg det med. Tilsæt det skiveskårede løg og svits karryen med.

Lad det hele stege til alt er gyldent og tilsæt så kokosmælk.

Lad det simre 10 minutter, tilsæt så fløden.

Og lad det simre endnu 5 minutter.

Smag til med salt og peber.

Kog nudlerne som anvist på pakken.

Tips

Vi har udover den originale opskrift som vist ovenover, tilsat ananas i retten på billedet, for variationens skyld. Man kan tilsætte og variere med sine ynglings grøntsager eller frugter fra gang til gang.

 

Summary
Recipe Name
Kylling med kokosmælk og karry (Umami)
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kylling med kokosmælk og karry (Umami) blev sidst redigeret: februar 22nd, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/kylling-med-kokosmaelk-og-karry-umami.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *