«

»

Print denne Indlæg

Kylling på bund af rodfrugter

Kylling på bund af rodfrugter og flødesauce

Til 4 Personer

 

Skøn menu med meget smag. Du kan variere rodfrugter og bruge porrer hvis du ønsker ekstra smag. Du kan evt. erstatte lidt af fløden med kokosmælk hvis du ønsker endnu mere smag. Kylling på bund af rodfrugter er en nem ret at lave.

Af Min Madopskrift

Ingredienser
  • 4 kyllingfileter
  • 4 gulerødder
  • 1 rødbede
  • 500 g blandede rodfrugter
  • Olivenolie
  • 2 alm. løg
  • 1 rød peber
  • ½ l fløde
  • salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. timian, tørret
Tilbehør
  • pasta og flutes
Fremgangsmåde
  1. Skyl og skræl alle rodfrugter. Skær dem i passende stykker og læg dem efterhånden i et ildfast fad.
  2. Skær peberfrugten midt over, og fjern det hvide indeni og kerner. Vend dem med oversiden op.
  3. Sæt ovnen til grill og grill peberfrugt til skindet er sort.
  4. Fjern skindet og skær frugtkødet i firkanter og kom det op i fadet.
  5. Pil løgene, og skær dem i både. Bland dem sammen med rodfrugterne.
  6. Drys nu alle krydderierne i.
  7. Hæld lidt olivenolie over og vend det hele godt sammen.
  8. Hæld fløden over.
  9. Sæt fadet midt i ovnen, og bag det i Ca. 20 minutter ved 200 grader eller indtil rodfrugter er møre.
  10. Steg kyllingfileterne gyldne i lidt olie. Krydr dem med timian, salt og peber Evt. i karry. De skal blot lige tage farve.
  11. Steg fileterne med krydderierne et minut.
  12. Tag fadet ud af ovnen.
  13. Læg kyllingfileterne ovenpå.
  14. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 25-30 minutter, eller til kyllingfileterne er gennemstegte.
  15. Kog pastaen

Servering

Anret pasta på en tallerken og kom rodfrugter og kom en passende mængde flødesauce på.

Læg en kyllingfilet på toppen.

Prøv også Kylling med kokosmælk
Fakta om opskriften
Navn: Kylling på bund af rodfrugter

Af:

Kort beskrivelse: Kylling på bund af rodfrugter med fløde

Kategori: Kylling

Billede af opskriften:
Kylling på bund af rodfrugter

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 50 minutter

Tid i alt: 60 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: 4 portioner

Alle Ingredienser til opskriften:
4 kyllingefileter
4 gulerødder
1 rødbede
500 g blandede rodfrugter
Olivenolie
2 alm. løg
1 rød peber
½ l fløde
salt
Friskkværnet peber
1 spsk. paprika
1 spsk. timian
tørret
pasta
flutes


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kylling på bund af rodfrugter blev sidst redigeret: februar 23rd, 2016 af Lene Geisle

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/kylling-paa-bund-af-rodfrugter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *