«

»

Print denne Indlæg

Kyllingebryst på bund af porrer

Kyllingebryst på bund af porrer og fløde

Til 4 personer

 

Kyllingbryst på bund af porrer og fløde kan tilberedes hurtigt og nemt. Du får en dejlig cremet sauce som du kan tilsætte andre krydderier efter smag. Kom evt. friske karryblade i.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser
  • 1000 gram kyllingebryst (Kyllingefilet kan også bruges)
  • 350 gram friske porrer
  • 175 gram bacon i små stykker
  • 1 dl. frisk hvidvin
  • ¼ liter piskefløde
  • 50 gram revet ost
  • Smør
  • Citronsaft, frisk
  • Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
  • Kogte ris
  • Evt. flutes og frisk salat
Fremgangsmåde
  1. Skyld porrer i rindende koldt vand og fjern jord og skidt.
  2. Skær porrer i 1-2 cm skiver.
  3. Kom lidt olie på en pande og svits bacon til det får lidt farve.
  4. Tilsæt porrer og svits det hele et par minutter.
  5. Hæld vin og fløde over og varm det op under omrøring.
  6. Smag til med salt, citron og friskkværnet peber.
  7. Tag et ildfast fad og hæld det op. Det skal fylde ca. ¼ af fadet.
  8. Drys revet ost over og bland det lidt sammen.
  9. Fordel et par klatter smør over.
  10. Tænd ovnen på 200 grader.
  11. Sæt det ind midt i ovnen og giv retten ca. 30 minutter eller indtil kylling er gennemsteg og kødsaften er klar.
  12. Kog ris
  13. Tag nu kyllingebryster og brun dem i olie på en stegepande. De skal stadig føles spændstige, så pas på at de ikke steges tørre.
  14. Kom dem op i fadet inden servering.

Servering

Kom ris på tallerken. Øs godt med sauce over og anret kyllingebryst på toppen. Drys evt. frisk kørvel eller lign. over.

Anret evt. frisk salat og flutes til.

Prøv også kylling på bund af rodfrugter

 

Tips til Kyllingebryst på bund af porrer

Du kan erstatte fløde med kokosmælk

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kyllingebryst på bund af porrer blev sidst redigeret: september 12th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/kyllingebryst-paa-bund-af-porrer.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *