«

»

Print denne Indlæg

Kyllingebryst stegt som snitzel

Kyllingebryst med Fettuccine

Af Min madopskrift

 

En italiensk ret, der er let at lave, og som kan serveres som hverdagsmad med salat og brød til. Kan også laves i større portioner som weekend eller gæstemad. Tilbyd en lækker salat og fettuccine til.

Ingredienser kyllingebryst:

4 stykker kyllingebryst uden skind og ben
4 tynde skiver lufttørret skinke
4 skiver skinke
4 tynde skiver emmentaler eller parmesanost
4 skyllede kviste timian
smør til stegning
salt, peber
1 dl hønsebouillon

Fettuccine med citron og artiskokbunde:

1 spsk. reven citronskal fra økologisk citron
25 g smør
1 dåse velafdryppede artiskokbunde skåret i kvarte
4 portioner fettuccine
salt, peber.

Pynt:

Skyllede timianblade gerne citrontimian

Fremgangsmåde kyllingebryst:

Lav et snit på langs i hvert stykke kyllingebryst, læg en skive skinke, en skive ost og en friskt timiankvist i hvert og luk med en tandstikker.

Steg derefter kødet på panden i rigeligt smør i et par minutter på hver side, eller til kødet er gennemstegt. Drys med lidt salt og peber, hæld bouillon ved og lad kødet stå et øjeblik på panden, før indholdet hældes over på et varmt serveringsfad, hvor det holdes varmt.

Svits den revne citronskal let på panden i smør, kom artiskokbundene ved og steg let i et par minutter, mens der røres. Tilsæt den kogte fettuccine, varm det hele godt igennem, smag til med krydderier. Anret på det varme fad med kyllingekødet og pynt med salvie.

Tips

Fettuccine kan erstattes med spagetti eller kogte ris

 

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kyllingebryst stegt som snitzel blev sidst redigeret: maj 12th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/kyllingebryst-stegt-som-snitzel.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *