«

»

Print denne Indlæg

Mexicansk kyllingelasagne med chili

Mexicansk kyllingelasagne

 

Mexicansk  lasagne er en nem og lækker ret, der kan forberedes dagen før. Her har vi lavet en lidt anderledes lasagne som er mexicansk inspireret, vi kalder den Mexicansk kyllingelasagne med chili. Server flutes med smør og en frisk salat til.

Af Min Madopskrift

Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst eller filet i tynde strimler
  • Bacon, skåret i små aflange stykker
  • Olie
  • lasagneplader 12 – 16 stk
  • 1 pakke frossen spinat
  • 2 ds. flådede hakkede tomater
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 løg
  • 1/4 l. piskefløde
  • 1 tsk. chilipulver eller frisk chili
  • ½ tsk. spidskommen
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 spsk. paprika
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpure
  • salt,
  • peber
  • 200 g revet ost
  • Smør
Tilbehør
  • Frisk salat
  • Flutes og smør
  • Parmesanost
Fremgangsmåde

Tø spinaten op i en dyb tallerken dagen før.

Steg bacon gyldne på panden.

Sæt til side.

Steg kyllingstrimlerne til de er gyldne i stegefedtet fra bacon.

Sæt til side.

Skyld bladselleri og skær den i tynde stykker.

Pil løget og hak det groft og svits det i lidt olie i en gryde sammen med bladselleri.

Tilsæt alle krydderier og svits dem kort sammen med tomatpure.

Kom tomaterne i gryden og kog det lidt ind.

Krydr med salt og peber.

Tilsæt fløde.

Lad det simre uden låg i 10 min.

Tilsæt kyllingen.

Smag på saucen, er den for stærk tilsættes ekstra fløde.

Smag til med ekstra krydderier, evt. en god klat smør.

Smør et ovnfast fad.

Kom lidt sauce i bunden. Læg et lag lasagneplader ovenpå, derefter gentages processen, indtil du slutter af med sauce.

Drys revet ost ovenpå. Evt. små klatter smør.

Sættes ind midt i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter eller indtil lasagnen er gylden og sprød.

Kom bacon på toppen af lasagnen.

Servering

Serveres med flutes og smør samt en frisk salat. Drys parmesanost over.

Tips til Mexicansk kyllingelasagne med chili

Du kan erstatte fløde med mælk

Fakta om opskriften
Navn: Mexicansk kyllingelasagne med chili

Af:

Kort beskrivelse: Mexicansk kyllingelasagne med chili

Kategori: Kylling

Billede af opskriften:
Mexicansk kyllingelasagne med chili

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 15 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 30 minutter

Tid i alt: 45 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: 4 portioner

Alle Ingredienser til opskriften:
500 g kyllingebryst eller filet i tynde strimler
Olie
lasagneplader 12 - 16 stk
1 pakke frossen spinat
2 ds. flådede hakkede tomater
1 stilk bladselleri
1 løg
1/4 l. piskefløde
1 tsk. chilipulver
½ tsk. spidskommen
1 knivspids cayennepeber
1 spsk. paprika
1 lille dåse koncentreret tomatpure
salt
peber
200 g revet ost
Smør


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Mexicansk kyllingelasagne med chili blev sidst redigeret: marts 17th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/mexicansk-kyllingelasagne-med-chili.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *