«

»

Print denne Indlæg

Paprikagryde med kylling og bacon

Nem og hurtig paprikagryde

Til 4 personer

 

Af Min Madopskrift

 

Ingredienser:
  • 150 gram bacon i skiver
  • 2 løg
  • 500 – 600 gram kyllingefileter uden skind
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 6 små søde friske cocktail tomater skåret halvt over
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpure
  • 2 spsk. paprika
  • ¼ liter piskefløde
  • 1 spsk. honning eller sukker
  • 1 spsk. vineddike
  • Salt, peber
  • Evt. cocktailpølser
  • 100 gram champignons

Tilbehør til paprikagryde med kylling og bacon:

  • Ris
  • Evt. hakket persille eller basilikum
  • Salat i skål

Fremgangsmåde paprikagryde med kylling og bacon:

Skær bacon i tynde skiver. Skær løg i halve ringe og svits det sammen i en gryde.
Skær kyllingekødet i stykker og svits det sammen med.

Kom koncentreret tomatpure i og svits det med i ca. 1 minut.

Tilsæt paprika og svits det med i ca. 1 min.

Kom de hakkede tomater og sukker i.

Kom halverede cocktailtomater i.

Tilsæt vineddike og lad ret simre i 15 minutter.

Risene koges.

Hvis der bruges cocktailpølser, svitses de nu i ca. 4 min. sammen med champignons og hældes derefter op i en skål og tilsættes paprikagryden 10 min, før den er færdig.

Hæld fløden i gryderetten, kog yderligere ca. 5-7 min. og smag til med salt og peber.

Server paprikagryden drysset med hakket persille eller basilikum og en skål dejlig frisklavet salat med lidt syrlig smag.

Tips.

Svits evt. cocktailpølser, som kommes i 10 minutter før retten er færdig! Giver en herlig smag.

 

Summary
Recipe Name
Paprikagryde med kylling og bacon
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Paprikagryde med kylling og bacon blev sidst redigeret: november 21st, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/paprikagryde-med-kylling-og-bacon.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *