«

»

Print denne Indlæg

Singapore nudler med kylling

Singapore nudler Singapore nudler med kylling og grøntsager

Til 4 personer

 

Singapore nudels med kylling, og nudler kan tilberedes ret hurtigt.

Her får du en klassisk menu med kylling, nudler og grøntsager.

Smagen er god og kraftig og falder i de flestes smag.

Singapore nudler med kylling er en menu vi serverer ofte.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Singapore nudler med kylling
  • 300 g risnudler
  • 2 spsk. olie
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 800 – 1000 gram kylling skåret i strimler
  • 300 g rejer
  • 1 stort løg skåret i tynde både
  • 2 spsk. god karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. revet ingefær
  • 150 g grønne bønner, skåret diagonalt i mindre stykker
  • 1 stor gulerod skåret i aflange små strimler
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sojasauce
  • evt. lidt bouillon eller vand
Pynt:

Finthakket forårsløg

Fremgangsmåde Singapore nudler med kylling

Opblød risnudlerne i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde. Hæld vandet fra og sæt det til side.

Opvarm nu en spsk. af olien i en wok, og tilsæt en ting af gangen.

Først hvidløg, så karry, gurkemeje, ingefær, kylling og rejer.

Steg under omrøring i 2-3 min, tilsæt løg, gulerod, sukker og salt.

Tilsæt evt. lidt vand eller bouillon.

Skru ned på middel varme og varm det igennem i ca. 10 minutter.

Tilsæt nudler og sojasauce og vend det i.

Tilsæt salt peber og sukker efter behag.

Pynt evt. med lidt forårsløg.

Server straks.

Prøv også Singapore nudler med svinemørbrad

Tips til Singapore nudler med kylling

Du kan udskifte kylling med svinekød eller oksekød

 

Tips til Singapore nudler med kylling

Du kan pynte med forårsløg eller små bønnespirer

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Singapore nudler med kylling blev sidst redigeret: juni 22nd, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/kylling/singapore-nudler-med-kylling.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *