«

»

Print denne Indlæg

LAMMEKOTELETTER MED MYNTE

LAMMEKOTELETTER

 

Mynte er fint krydderi til lammekød, der her serveres med courgetter og forårsløg.

Hver opmærksom på, at der findes et hav af forskellige mynter. Grøn mynte er speciel god til myntesovs og den Englænderne foretrækker.

Groft langtidshævet hvedebrød eller ovnbagte kartofler tilbydes som tilbehør.

Af min madopskrift

 

Ingredienser lammekoteletter:
  • 12 enkelte lammekoteletter
  • Smør
  • 1 tsk. skyllet, fint hakket mynte (evt. forskellige mynter, dog ikke pebermynte)
  • salt, peber.
Tilbehør lammekoteletter:
  • 2 skyllede courgetter skåret i terninger
  • 25 g smør
  • 1 spsk. skyllet hakket frisk mynte
  • 25 g smør
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl. citronsaft
  • Ca. 50 g små sorte oliven
  • 10-12 dampede forårsløg
  • Pynt til lammekoteletter:
  • Skyllede friske mynteblade
  • Citronskiver
Fremgangsmåde lammekoteletter:

Steg lammekoteletterne i smør på panden 2-3 minutter på hver side efter tykkelse.

Drys kødet med lidt mynte, salt og peber, stil det til side og hold varmt.

Svits courgetterne i smør og olie på panden i 3-4minutter, mens der røres.

Courgetterne skal være møre, men også en anelse sprøde, når de er færdige.

Smag courgetterne til med salt, peber og citronsaft og anret dem på varme tallerkener med kød og forårsløg og pynt med mynte og citron.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

LAMMEKOTELETTER MED MYNTE blev sidst redigeret: juni 6th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/lammekoed/lammekoteletter-med-mynte.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *