«

»

Print denne Indlæg

Æbleflæsk med bacon

Klassisk æbleflæsk med bacon

Af Min Madopskrift

Til 4 personer

 

 

Æbleflæsk med bacon kan bruges koldt til madpakken eller lunt, som en del af det store kolde bord med lune retter. Mange serverer også æbleflæsk som en del af den klassiske julefrokost, da æbleflæsk går godt til mørkt øl.

Ingredienser:

  • 12 skiver håndskåret bacon i tern
  • 6 store æbler skrællet og skåret i stykker (F. eks. Filippa)
  • 2 spsk. sukker eller efter smag

Fremgangsmåde:

Steg bacon sprød på panden eller i en ovn og tag det af og læg det på fedtsugende papir.
Hvis der er for meget fedt på panden, hældes noget af det fra.

Æblestykkerne kommes nu på panden og det simre i 10-15 min. indtil æblerne begynder at blive møre.

Drys sukker på og det smag til.

Æblemosen hældes op i en skål og bacon stykkerne kommes i og røres i. Der kommes bacon ovenpå også.

Servering:

Serveres lunt og med groft rugbrød til.

 

Summary
Recipe Name
Æbleflæsk med bacon
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Æbleflæsk med bacon blev sidst redigeret: november 18th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/madpakker-haandmadder/aebleflaesk-med-bacon.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *