«

»

Print denne Indlæg

Krydret fars i butterdej

Krydret oksekød i butterdej

Af min madopskrift

Til 4 personer

Svinekød kan erstatte oksekød i denne ret! 

Ingredienser oksekød i butterdej:

500 gram hakket oksekød
2 løg
8 butterdejsplader
1 dl mælk
150 gram mel
Smør til stegning
1 fed hvidløg
4 æg
1 spsk. paprika
Salt og peber
1 spsk. Dijon sennep
1 lille dåse koncentreret tomatpure
Lidt vineddike
1 spsk. brun farin

Fremgangsmåde oksekød i butterdej:

Ovnen sættes til 200 grader. Butterdejs plader lægges til optøning.

Pisk æggene sammen. Pil og hak løget. Bland alle ingredienserne sammen og rør det godt rundt. Rul nu 2 aflange pølser ud af farsen.

Steg farsrullerne i smør til de er næsten færdige. Rul butterdejspladerne ud og pak farsrullerne ind i butterdejen.

Sæt rullerne i ovnen i ca. 15 minutter eller til butterdejen er let brune.

Tilbyd en frisk blandet salat f. eks icebergsalat til.

 

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Krydret fars i butterdej blev sidst redigeret: april 19th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/oksekoed/krydret-fars-i-butterdej.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *