«

»

Print denne Indlæg

Mexicanske pandekager i ovn

Mexicanske pandekager med guacamole

Mexicanske pandekager er en hurtig og nem løsning, som smager rigtig lækkert!

Retten kan sagtens gøres billigt og denne her opskrift passer stort set sig selv. Så du kan bare smække benene op og nyde tilværelsen mens maden passer sig selv – ikke helt dårligt! 🙂

Af Julie Fie, Min Madopskrift

Til 2 – 3 personer

Det skal du bruge til Mexicanske pandekager:
  • En pakke pandekager (6stk)
  • 500 gram oksekød
  • en pakke taco mix
  • en pakke revet ost
  • cremefraiche
  • salsa
  • guagamole (kan købes i supermarkeder i bøtter, men vil du have en ordentlig guacamole anbefaler jeg at du laver den selv. Opskriften ses nederst på siden)
  • jalapeños (hvis den ønskes lidt mere spicy)
Fremgangsmåden Mexicanske pandekager:

Tænd ovnen på 225 grader.

Brun 500 g oksekød i en gryde og tilsæt krydderiet (Tacomixen) eller andet kan også bruges.

Når oksekødet er stegt færdigt puttes det i pandekagerne og jalapeños kan kommes i her også.

Det samme kan osten hvis man ønsker lidt ekstra smag i. Så rulles pandekagerne sammen omkring fyldet og lægges i et ildfast fad.

Drys herefter ost hen over pandekagerne og sæt dem i ovnen i 15 – 20 min.

Du kan som sagt servere cremefraiche, guacamole og salsa til. Er rigtig lækkert, så der er noget at dyppe til.

Opskriften på hjemmelavet guacamole er:

Det skal du bruge:

  • 4 modne og dermed en anelse bløde avocados
  • saft af ½ citron
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. fint salt
  • 1/4 tsk. friskkværnet peber
  • 1 knsp. cayennepeber eller 1/4 tsk. chilipasta
  • 1 dl creme fraiche
Fremgangsmåde hjemmelavet guacamole:

Del dine avocados, tag stenene ud og skrab frugtkødet ned i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det hele sammen. Alternativt hvis du ikke har en blender/stavblender, kan du mose grundigt med en gaffel eller i en morter – så får du en mere grov og mindre luftig guacamole.

Smag til sidst til med salt og cayennepeber/chili. Så er den klar til servering. Er godt tip er at sætte den på køl i en times tid, så bliver den helt perfekt!

Og så er der serveret!

Denne ret er perfekt i næsten alle sammenhænge, så gå du endelig bare i krig med denne lækre og nemme ret.

Måske du også vil prøve Lakseruller og tunmousse ruller

 

Velbekomme!

Mvh.

Julie Fie Geisle

Madskribent på Min madopskrift

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Mexicanske pandekager
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Mexicanske pandekager i ovn blev sidst redigeret: august 8th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/oksekoed/mexicanske-pandekager-i-ovn.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *