«

»

Print denne Indlæg

Peberbøf hakket

Peberbøf med brasede kartofler

Af Min Madopskrift

Til 4 personer

Peberbøf er en velsmagende og kraftig bøf, som giver en dejlig krydret sauce. Brasede kartofler passer perfekt til som tilbehør.

Ingredienser peberbøf:

800 gram hakket magert oksekød

150  gram champignon skåret i skiver

4 æggeblommer økologiske

2 dl piskefløde økologisk

2 spsk. velsmagende sennep

20 hele grønne Madagaskar peberkorn

10 hele sorte peberkorn

Salt

Lidt cayennepeber

1/4 rød chili

Smør

Citron

1 dl portvin

Tilbehør:

Brasede kartofler og frisk salatbar

Fremgangsmåde:

Bland kød, æggeblommer, sennep, finthakket chili og krydderier. Form 4 runde bøf af det hakkede kød. Knus de 10 sorte peberkorn, og rul siderne af bøffen over det knuste peber.

Smelt noget smør på en varm pande og kom de grønne peber ned på panden. Steg nu bøfferne i 2 – 3 minutter på hver side.

Tag bøfferne af panden og kom de rengjorte skiveskårede champignon og fløde ned på panden sammen med fedtstoffet fra bøfferne. Tilsæt portvin.

Lad det simre lidt, til væden er blevet cremet.

Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

Server bøffen med sauce brasede kartofler og salat til.

Tips

Man kan erstatte de grønne Madagaskar peberkorn med knuste sorte peberkorn

 

 

Summary
Recipe Name
Peberbøf hakket
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Peberbøf hakket blev sidst redigeret: august 30th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/oksekoed/peberboef-hakket.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *