Print denne Side

Om

Velkommen til Min Madopskrift

Min madopskrift på nettet

 

Hvem skriver her på Min madopskrift

 

Bjørn Nielsen – Redaktør – Skriver om, klassiske retter, artikler og nye spændende opskrifter.
profil Bjoern Nielsen

Hej. Jeg hedder Bjørn Nielsen. Jeg er chefredaktør og daglig ansvarlig for Min Madopskrift. Derudover laver jeg også madopskrifter og artikler om mad! Jeg står også for det tekniske på Min Madopskrift

Hej, mit navn er Bjørn Nielsen. Jeg bor på Fyn og i Odense. Alligevel, bor jeg midt i naturen med en flot å løbende i min have.

Om foråret og sommeren, elsker jeg at side ved åbrinken og nyde åens stille løb og se og høre livet der er her.

Jeg har to børn, hvoraf den ene (Julie Fie) også skriver her på Min Madopskrift.

At bo så tæt på by og natur er en stor inspiration i det daglige. At lave mad mens jeg kigger ud på naturen gør madlavning meget sjovere og giver også inspiration til madlavningen.

Hvorfor denne blog om mad

Jeg lavede denne blog om mad i 2012, da jeg opdagede at jeg lavede de samme få retter igen og igen!

Jeg gloede frustreret ned i supermarkedets køledisk og håbede hver gang, at et mirakel ville ske og dagens aftensmad åbenbarede sig for mig.

Så tænkte jeg en dag, nej det kan ikke passe at jeg resten af livet skal lave de samme kedelige retter dag ud og dag ind, med alle de kogebøger og spændende retter der findes.

Derved begyndte det hele og husets frue overtog efterhånden det meste af madlavningen og lavede den ene lækre menu efter den anden.

Jeg skulle blot finde og komme på nye opskrifter.

Derfor er de fleste opskrifter på denne side, autentiske og rettet til af fruen 🙂

Julie Fie – Skriver om mad og hverdagsting
Julie Fie - Profilbillede

Madskribent Julie Fie, laver sine helt egne opskrifter, især henvendt til de yngre læsere, men alle er velkommen til at bruge opskrifterne 🙂

Hej, mit navn er Julie Fie Geisle og jeg er 22 år gammel og madskribent på Min Madopskrift.

Til hverdag studerer jeg HA – Merit på universitetet og arbejder som telefonsælger, hos virksomheden RR – Marketing.

Jeg bor lige nu i min egen lejlighed på Fyn, i Odense C.

At være studerende og samtidig have et deltidsjob, kan godt være krævende og derfor er der ikke altid tid, til at stå og kokkerere lækre retter til aftensmad.

Derfor bruger jeg rigtig meget tid i weekenderne, bl.a. sammen med mine veninder, på og lave en masse nyt og spændende mad.

Derudover er det min far – Bjørn Nielsen, som har Min Madopskrift, så når jeg er hjemme ved mine forældre, elsker vi at eksperimenterer med nye og spændende retter for enhver smag.

Som i nok også har lagt mærke til, har jeg lavet en masse forskellige opskrifter her på siden.

Jeg elsker at lave mad og specielt det at tilføje nye ting til helt almindelige retter, synes jeg er virkelig spændende.

Jeg fandt gejsten for at lave madopskrifter da jeg flyttede hjemmefra, fordi jeg var kørt træt i de almindelige ”kedelige” retter man altid fik.

Det var det samme som stod på menuen hver uge og det er altså ikke særlig inspirerende og komme hjem til den samme knors lasagne eller pasta kødsovs hver dag.

Derudover synes jeg også, at det var ærgerligt, at bare fordi man var studerende og udeboende, så kunne man pludselig ikke få lækker mad.

NÆ NEJ. Det fik jeg hurtigt lavet om på, og derfor er mange af mine opskrifter også ”enkelte”, sunde og økonomiske opskrifter, hvor ALLE kan være med.

Det skal være sjovt og lækkert at spise hver gang og derfor vil du når du ser mine opskrifter, opdage at mange af dem er almindelige hverdagsretter, som har fået et ”lækkert nyt look”. J

Ofte stillede spørgsmål til Min Madopskrift

Vi får tit samme spørgsmål fra besøgende på bloggen, så jeg skriver lige svaret på de mest almindelige herunder.

Hvor får i jeres ingredienser til jeres madopskrifter fra?

Ingredienserne til vores opskrifter er hjemmeavlede, økologiske og biodynamiske der hvor vi kan bruge og skaffe disse råvarer. Ellers køber vi mange af vores ingredienser til vores mad, i velassorterede supermarkeder med egen slagter. Men vi kommer da også i discountforretninger.

Det er meget nemt at dyrke de almindelige krydderurter, grøntsager og krydderurter der bruges i madlavningen, – og planter som, mynte, rosmarin, timian, estragon, purløg, chili, tomat, agurk, rabarber, kirsebær, jordbær, hindbær, vindruer, æbler, ferskner, blommer, bladselleri, porrer er meget nemme at dyrke selv og det er noget vi dyrker uden nogen form for kemisk bekæmpelse.

Jeg står nu mest for det tekniske, besvare henvendelser, udgive opskrifter og lave layout og design!

Jeg laver stadig mad, da jeg er så heldig 😉 at være tildelt maddage, hvor det er mig som står for maden!

Rejser

Nogle af vore opskrifter er inspireret fra rejser vi har foretaget, b. la. var vi så heldige, at få en del fra Rom, både bagværk og hovedretter. Derudover, også spændende opskrifter fra Bornholm, Bayern og Berlin i Tyskland og fra rejser til Østrig.

Min Madopskrift er lavet i en positiv og fredelig ånd og det er meningen, at man her kan finde et ”fristed” hvor der er fokus på inspiration, venlighed og udvikling af nye spændende ideer!

Jeg har et spørgsmål til en af jeres opskrifter!

Skriv spørgsmålet i kommentarfeltet under den pågældende opskrift.

Vi læser kommentarer til alle de opskrifter som er lagt på, også for længe siden. Derved kan andre læsere også få glæde af svaret.

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, sådan cirka indenfor 24 timer, ofte meget hurtigere.

Jeg har en kommentar til jeres opskrift

Skriv kommentaren i kommentar feltet, så andre kan få glæde af din kommentar. Måske har du brugt mindre af en ingrediens og fået gode resultater af dette og gerne vil glæde andre med din oplevelse.

Må jeg linke til jeres blog/hjemmeside?

Ja, det må du meget gerne. Du må også meget gerne linke til en opskrift eller billede.

Må jeg bruge jeres opskrifter i skolekøkkenet eller lign.

Ja, selvfølgelig og du kan også skrive opskrifterne ud og give kursisterne dem.

Kan jeg få en af mine opskrifter på Min Madopskrift?

Ja, det kan du godt, men det kræver at der følger et billede af retten og en beskrivelse med! Derudover vil det fremgå af opskriften at det er dig som har lavet opskriften. Derved har du også mulighed for at besvare og kommentere kommentarer fra andre læsere.

Må jeg indsætte jeres opskrifter på min side.

Du må også bruge opskrifterne, men så skal de skrives om i dit eget sprog og så skal du linke til originalopskriften her på bloggen.

Vi har Copyright

Du må blot ikke bruge kopi/indsæt knappen (copy/paste) til at kopiere tekster og opskrifter.

Du må heller ikke bruge vores billeder uden at spørge os først.

Jeg vil gerne købe et billede af jer!

Vi har tusindvis af billeder af mad, så vi har måske også et du kan bruge! Henvend dig, så snakker vi om, hvordan vi løser dette for dig og bedst!

Hvilket kamera bruger i?

Spejlrefleks, Iphone og Smartphones

Hvor mange besøgende har i?

Omkring +100.000 besøgende om måneden!

Hvor tit udsender i Nyhedsbrev?

Ikke ret tit, da vi kun udsender noget, når vi har noget på hjerte, og vi har i siden en liste over de nyeste 20 opskrifter og artikler, så man kan altid følge med, hvis man besøger os et par gange om ugen 🙂

Vi vil gerne reklamere på jeres side eller have Min Madopskrift til at skrive et indlæg om vores produkter?

Du kan sende os en mail med uddybende tekst og så kigger vi på det og vender tilbage. Vi laver kun indlæg som vil være relevante for vore læsere.

Kontakt os

info@minmadopskrift.dk

Vi håber i vil bruge Min Madopskrift rigtig meget og ønsker jer hjerteligt velkommen til vores frirum og vil nyde opskrifterne i vores afslappede atmosfære 🙂

Skriv gerne jeres oplevelser med maden! Vi elsker selv, at sidde på terrassen med god mad og godt selskab og nyde naturren i mens, sådan smager maden allerbedst !

Klassiske madopskrifter og de bedste nye

Min madopskrift samler de bedste madopskrifter i forskellige kategorier fra hele verden.

Derudover vil opskrifterne i de klassiske retter, være så tæt på originalopskriften som muligt.

Vi har afprøvet mange af opskrifterne, og har ændret lidt hist og her. Særlig brødopskrifterne har haft vores opmærksomhed. Vi er begyndt at lave vores brød ved en lidt lavere temperatur. Dette gør, at skorpen ikke bliver så hård. Derudover er der det sundhedsmæssige, at man bør tilstræbe at lave mad ved temperaturer der ikke kommer over de 220 grader.

Vi prøver desuden, at bruge krydderier som smagsgiver til maden, i stedet for fedtstoffer. Friske hjemmedyrkede krydderurter, er den bedste råvare og smagsgiver man kan betænke sin mad med.

Enkle sammensatte måltider:

Et måltid bør være nemt, enkelt og sundt! Derfor tilstræber vi os, at bruge få men gode råvarer til retten. En enkel hovedret bør Max have fire forskellige krydderier, kød og tilbehør.

Vi prøver derudover også at bruge “rigtige” råvarer i vores mad, så meget som muligt i vores opskrifter. Dvs. ikke forarbejdede råvarer, men råvarer fra jorden, som, kartofler, ris, korn og grønt osv.

Vi håber i bliver inspireret af vores opskrifter. Det er muligt at skrive en kommentar eller stille et spørgsmål til vores opskrifter.

Copyright

Del og brug endelig vores opskrifter, så meget i har lyst.

Alt materiale og billeder tilhører dog Min Madopskrift og Gapo.

Gapo ejer og driver Min Madopskrift.

Det er ikke tilladt at kopiere billeder og tekst uden at have fået lov.

Sponsorerede indlæg

Der vil være sponsorede indlæg på Min Madopskrift. Hvis i vil have et sponsoreret indlæg på Min Madopskrift, så kontakt os, så vil vi se på, om det passer for vores målgruppe.

Min madopskrift har ca. + 100.000 besøgende om måneden.

God fornøjelse med vores madside.

 

Med venlig hilsen

Bjørn Nielsen

Min Madopskrift mfl.

GAPO

CVR-/SE-nr 35548475

Mail – info@minmadopskrift.dk

 

Klassiske madopskrifter og de bedste nye – Min madopskrift på nettet

GAPO – Global avertissement platforms online, – driver og ejer Min Madopskrift mfl.

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/om