«

»

Print denne Indlæg

Påskefrokost og påskemiddag opskrifter

En guide til påskefrokost og det bedste påskebord

Af min madopskrift

 

Påskefrokost er en tradition mange holder.

I Danmark er der tradition for, at man fejrer påsken med god mad til en påskefrokost og påskemiddag. Påskefrokosten er traditionsrig på samme måde som julefrokoster, dvs. der er en hel masse ting man “bør” servere til en påskefrokost.

Det typiske påskefrokost bord er det store kolde bord, med æg, sild og snaps. Dertil tilbydes også citronsodavand og serveres øl, som påskebryg.

Som hovedret og varm mad er lam meget anvendt.

Her er et par forslag, men der er mange flere i kategorierne:

Braiseret lammeskank, rosmarinkartofler og dampkogte urter

Cupcakes med chokolade

Entrecote steak i ovn med sauce bearnaise

Smørrebrød opskrifter

Lammekoteletter med mynte

Smoothie med lime og cola

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Påskefrokost og påskemiddag opskrifter blev sidst redigeret: april 5th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/paaske/paaskefrokost-og-paaskemiddag-opskrifter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *