«

»

Print denne Indlæg

Laks i spinat med pasta fettuccine

Laks i spinat

Af min madopskrift

Denne ret er meget velsmagende og har Umami smags nuancer.

Ingredienser laks i spinat:
  • 400 g frossen hakket spinat
  • 1 dl. fløde
  • 2 dl. Mornay sauce
  • 4 stk. laksefilet
  • 1/2 citron
  • 2 tsk. havsalt
  • Lidt sort peber
  • 200 g frisk spinatpasta

Hertil tilbydes lune flutes med smør

Fremgangsmåde laks i spinat:

Hæld den frosne spinat i en tykbundet gryde, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op.
Tilsæt fløden og Mornay sauce.

Smag spinaten til med citronsaft, salt og peber.

Fordel spinaten i det ildfaste fad.  Læg laksen ovenpå, og slut med at presse citron ud over laksene, samt salt og peber.

Sæt i ovnen i ca. 20 til 25 min ved ca. 200 grader.

Kog den friske spinatpasta, til denne er al-dente, og hæld vandet fra.

Lun flutes.

Anret den friske spinatpasta i en dyb tallerken, og læg laks- og spinatblandingen over.

Serverer med lune flutes til og evt. lidt smør.

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Laks i spinat med pasta fettuccine blev sidst redigeret: september 12th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/pasta/laks-i-spinat-med-pasta-fettuccine.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *