«

»

Print denne Indlæg

PENNE MED TUN OG TOMAT

PASTA MED TUN

Af min madopskrift

 

Giv en stor skål sprød salat skåret i både og dryppet med olivenolie og citron til.

 

 Ingredienser:
  • 1 stort, pillet hakket løg
  • 1-2 fed pillede, meget fint hakkede hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 1 laurbærblad
  • 2 spsk. skyllede, hakkede basilikumblade
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 skyllede, udkernede røde peberfrugter skåret i terninger
  • 2 dåser velafdryppet tunfisk i vand, plukket i mindre stykker
  • 4 portioner nykogte pasta – penne eller anden pasta
  • salt, peber.
Pynt:
  • Skyllede basilikumblade
Fremgangsmåde:

Svits løgene gyldne i en gryde i olie og smør, tilsæt laurbærbladet og svits det hele 1-2 minutter, mens der røres.

Kom basilikum, tomater samt peberfrugter ved og lad saucen snurre for god varme 10-15 minutter.

Vend tunfisk og pasta i, varm retten i endnu et par minutter, smag den til med krydderier, anret den i et serveringsfad og pynt med basilikum.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

PENNE MED TUN OG TOMAT blev sidst redigeret: juni 25th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/pasta/penne-med-tun-og-tomat.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *