«

»

Print denne Indlæg

Bedste pizzaboller opskrift

Luftige pizzaboller

Giver ca. 25 boller

 

Her får du opskriften på store luftige pizzaboller.

Italienske pizzaboller er nemme at lave, men du får den bedste smag, hvis du giver bollerne god tid til at hæve. Varier evt. indholdet fra gang til gang, når du laver Bedste pizzaboller.

Prøv dig frem, med disse skønne pizzaboller.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Bedste pizzaboller opskrift
  • 50 gram gær
  • 1000 gram 00 italiensk hvedemel
  • ¼ dl. olie
  • 2 spsk. smør
  • 1 spsk. salt
  • 2 dl. vand
  • 1 dl. maltøl
  • 1 glas pizzatopping eller hjemmelavet tomatsauce
  • 1 stort fintrevet løg
  • 100 gram skinke
  • 200 g. bacontern (ristet på panden)
  • 100 g små pølser (ristet på panden)
  • 250 g. revet ost
  • 2 stk. revet eller presset hvidløg
  • 2 spsk. oregano
Fremgangsmåde Bedste pizzaboller opskrift
  1. Opløs gæren i lunkent vand og lad den bruse op.
  2. Kom mel og salt i en skål.
  3. Rør olie, smør, maltøl, salt, oregano i. Behold lidt oregano til drys.
  4. Ælt det godt, til dejen bliver fast og smidig.
  5. Rist bacon og pølser på panden, til pølser er gyldne og bacon er sprødt.
  6. Rør og ælt nu pizzatopping, ristet pølser, ristet bacon, ost, (gem lidt ost til drys) skinke, hvidløg, pølser, løg i.
  7. Dejen er nu mere våd, men skal være så fast at bollerne ikke flyder ud.
  8. Lad dejen hæve tildækket under et fugtigt klæde i ca. en halv time.
  9. Form derefter ca. 30 boller og lad dem hæve i to timer, tildækket og lunt under et fugtigt klæde.
  10. Pensel boller med æg og drys med oregano og lidt revet ost.
  11. Bages ved 220 grader C i 12 minutter på midterste rille.
Prøv også pizza snegle

Tip til Bedste pizzaboller opskrift

Du kan også lave bollerne som vist på billedet, hvor fyldet ligger i midten, med dejen udenom. Så bliver det mini pizza Calzone boller.

Fyldet kan varieres efter smag.

Fakta om opskriften
Navn: Bedste pizzaboller opskrift

Af:

Kort beskrivelse: Bedste pizzaboller opskrift

Kategori: Pizza

Billede af opskriften:
Bedste pizzaboller opskrift

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 90 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 12 minutter

Tid i alt: 110 minutter

Nutrition: 0, ikke oplyst

Antal: 25 boller

Alle Ingredienser til opskriften:
50 gram gær
1000 gram 00 italiensk hvedemel
¼ dl. olie
2 spsk. smør
1 spsk. salt
2 dl. vand
1 dl. maltøl
1 glas pizzatopping eller hjemmelavet tomatsauce
1 stort fintrevet løg
100 gram skinke
200 g. bacontern (ristet på panden)
100 g små pølser (ristet på panden)
250 g. revet ost
2 spsk. oregano


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Bedste pizzaboller opskrift blev sidst redigeret: oktober 30th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/pizza/bedste-pizzaboller-opskrift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *