«

»

Print denne Indlæg

BROCCOLI OG KARTOFFELSALAT MED FISK

Broccoli og kartoffelsalat

En mættende middags salat, der tilbydes groft mørkt brød og smør til.

Af min madopskrift

Ingredienser broccoli og kartoffelsalat
  • 300 g broccoli i små buketter, kogt i 2 minutter og er dryppet godt af.
  • 5-6 kogte, kolde, pillede kartofler i terninger
  • 200 g kogte grønne bønner
  • 1 lille skyllet, snittet icebergsalat
  • 2 dåser velafdryppede tun eller laks plukket i  mindre stykker.

Senneps-dressing

  • 1/4 dl olie
  • 3 spsk. lys dijonsennep
  • 2 spsk.  koldt vand
  • 1 spsk. lys vineddike
  • 1 spsk. skyllet hakket estragon
  • salt, peber.
Pynt
  • 2 hårdkogte, pillede æg skåret i kvarte.
Fremgangsmåde broccoli og kartoffelsalat

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et smukt fad.

Pisk dressingen sammen, smag den til. Fordel den over salaten, der blandes og pyntes med æg.

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

BROCCOLI OG KARTOFFELSALAT MED FISK blev sidst redigeret: november 7th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/broccoli-og-kartoffelsalat-med-fisk.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *