«

»

Print denne Indlæg

Broccolisalat

Broccolisalat (Klassisk opskrift)

Af min madopskrift

 

Ingredienser broccolisalat:

  • 300 g bacon – i små tern
  • 1 stort broccoli i små buketter
  • 1 rødløg i små tern
  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl rosiner (Evt. lyse)
  • Lille bundt radiser

Ingredienser Dressing til broccolisalat:

  • 2½ dl cremefraiche
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 1½ spsk. rørsukker
  • 1 tsk. sennep
  • Salt og peber

Fremgangsmåde broccolisalat:

Dressing

Rør Creme Fraiche med hvidvinseddike og sukker. Sæt dressingen i køleskab.

Rist baconen og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Snit radiser i små skiver.

Salat

Bland nu broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, radiser, rødløg og halvdelen af baconen i en skål.

Hæld dressingen over og vend rundt.

Kom det i køleskabet, og lad det stå i mindst to timer inden servering.

Tip
Dressingen må kun lige anes på salaten, det skal ikke sjaskes ind i dressing.

Pynt:

Resten af baconen.

 

Summary
Recipe Name
Broccolisalat (Klassisk opskrift)
Published On
Preparation Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Broccolisalat blev sidst redigeret: marts 17th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/broccolisalat.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *