«

»

Print denne Indlæg

Coleslaw med spidskål og chili

Coleslaw med spidskål

Af min madopskrift

Til 4 personer:

Indrømmet, coleslaw med spidskål og chili er ikke det klassiske ingrediens i coleslaw, men spidskål smager bedre og er ikke så hård og sej som hvidkål kan være. Derfor har vi lavet vores egen coleslaw opskrift. Prøv den og blive overrasket. Du kan selvfølgelig erstatte spidskål med hvidkål i opskriften.

Coleslaw med spidskål er meget nemt og lave, men man bør ikke komme for meget dressing over grøntsagerne, da det hurtigt kan blive for cremet. Tilsæt den mængde dressing, som du synes er passende.

Ingredienser Coleslaw:

1/4 hvidkålshoved eller spidskål
4 gulerødder
1 stængel bladselleri

Dressing:

1 spsk. mayonnaise
2 spsk. citronsaft
2-2 1/2 dl cremefraiche 18 %
1 spsk. sukker
1 spsk. chilisauce efter behag
1 tsk. finthakket chili
Salt og peber
(1/4 tsk. Spidskommen) kan udelades

Fremgangsmåde:

Skyld spidskål og fjern de yderste blade. Skær og snit spidskål fint. Riv gulerødder på et rivejern. Skyl bladselleri og skær den i tynde skiver. Bland kål, bladselleri og revet gulerødder i en skål og sæt det køligt.

Bland de resterende ingredienser i en anden skål.

Spidskommen bruges ofte sammen med chili og afrunder smagen, men mange kan ikke lide spidskommen, derfor har vi sat dette krydderi i parentes)

Smag dressingen til med salt og peber.

Hæld alle ingredienserne sammen i en skål og bland. Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i ca. 1 time før servering.

 

Summary
Recipe Name
Coleslaw med spidskål og chili
Published On
Preparation Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Coleslaw med spidskål og chili blev sidst redigeret: november 6th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/coleslaw-med-spidskaal-og-chili.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *