«

»

Print denne Indlæg

Kål-salat blanding

Kål i salat blanding med citron dressing

Af Min Madopskrift

Kinakål kan erstatte icebergsalat og er tilmed et sundere alternativ. Kinakål er perfekt tilbehør til burgers og salatretter. Kål-salatblanding kan bruges i stedet for almindelig salatblandinger. Man kan bruge både den hvide stilk og de grønne blade på kinakål.

Kål-salat blanding er en lidt grovere og sundere salat end almindelig salat. Det er en god måde at spise de grovere og sundere kål. Ved at kombinere salat og kål, fås en sprød og lidt mere mættende salat. Kål-salat blanding er velegnet til grillmad, almindeligt tilbehør til aftensmad eller som hovedret til f.eks frokost.

Ingredienser kål – salatblanding:

  • Kinakål (kun de hvide stængler)
  • Icebergsalat
  • Babysalat
  • 2 stk. tomater
  • ½ rødløg
  • Fetaost (efter behov)
  • 1o stk. små hele mini mozzarella ost

Fremgangsmåde kål-salat blanding:

Snit kål og salat i fine strimler. Skær tomater i fine skiver. Snit rødløg fint. Tilsæt fetaost og mozzarella.

Blad det hele sammen.

Dressing til kål-salat blanding:

  • 1 dl. Olivenolie
  • Saft af ½ citron
  • 1 spsk. honning
  • Salt og friskkværnet peber

Dressing med cremefraiche:

Fremgangsmåde dressing:

Bland ingredienserne sammen og hæld det over kål-salatblandingen lige inden servering.

Tips

Man kan skifte kinakål ud med andre kåltyper! Og man kan skifte icebergsalaten ud med andre salattyper. Det er kun fantasien og ens smagsløg som sætter begrænsninger.

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kål-salat blanding
Published On
Preparation Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kål-salat blanding blev sidst redigeret: august 30th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/kaal-salat-blanding.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *