«

»

Print denne Indlæg

Kinakålsalat med Cremefraiche

Kinakålsalat

Til 4 personer

Er rigtig god til kraftige retter med oksekød, da kinakålsalat er en blød og cremet salat.

Prøv kinakålsalat næste gang du f.eks skal have oksekød med flødestuvede kartofler.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Kinakålsalat
  • 12 kinakål i tynde strimler
  • 2 store søde appelsiner, f. eks. navels
  • 2 dl Cremefraiche 38 %

Pynt til kinakålsalat

Hakket appelsin

Fremgangsmåde Kinakålsalat

Pil appelsinerne og skær dem i små terninger.

Skær kinakål i ensartede tynde strimler.

Vend kinakål og appelsin i cremefraiche.

Lad det trække i køleskabet. Hæld evt. lidt af den overskydende væske fra, efter det har trukket, da der samler sig en del væske i bunden.

Pynt med hakket appelsin, inden servering.

Prøv også opskrift på Kål – salatblanding

 

Tips til Kinakålsalat

Salaten kan pyntes med hakkede appelsiner og hakkede valnøddekerner.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kinakålsalat med Cremefraiche
Published On
Preparation Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Kinakålsalat med Cremefraiche blev sidst redigeret: november 11th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/kinakaalsalat-med-cremefraiche.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *