«

»

Print denne Indlæg

Spidskål med dild og soltørret tomat

Spidskål med dild

Af min madopskrift

 

Ingredienser:

1 spidskål

50 g soltørret tomat

25 g pinjekerner

1 spsk kapers

1 stk rødløg

1 bundt dild

 

Eddike dressing:

3 spsk balsamico eller vineddike

1 spsk. sennep

1 tsk rørsukker eller honning

1 spsk olivenolie eller rapsolie

Salt og peber

Min madopskrift

Fremgangsmåde:

Skær spidskålen i tynde skiver og skyl i koldt vand.

Slyng spidskål grundigt, og læg til tørring i køleskab.

Hak soltørret tomat, rødløget og dild fint.

Rist pinjekerner på panden.

Pisk eddike dressing ingredienserne sammen.

Bland det hele i en lille skål, hæld dressing i, og vend det hele rundt.

Hæld over kålen og server straks.

 

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Spidskål med dild og soltørret tomat blev sidst redigeret: april 20th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/retter-med-salat/spidskaal-med-dild-og-soltoerret-tomat.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *