«

»

Print denne Indlæg

Bearnaisesauce der ikke skiller

Bearnaisesauce der ikke skiller – med bearnaiseessens

Til 4 personer

 

Her får du en opskrift på bearnaisesauce der ikke skiller, og som smager som en Bearnaisesauce skal smage. Bearnaisesauce der ikke skiller, kan laves på under 15 minutter og er ret nem at lave.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Bearnaisesauce der ikke skiller
  • 3 spsk. hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 1½ spsk. bearnaiseessens
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 30 g ægte smør, skåret i små stykker
  • 1 æggeblomme
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 spsk. finthakket estragon, tørret eller 1 ½ spsk. frisk, der er finthakket
Fremgangsmåde
  1. Lav en opbagt sauce af mel og lidt af mælken, ved at røre 1 dl mælk ud i melet og røre det sammen i en saucegryde, ved svag varme.
  2. Du kan også lave dette i en meljævner, hvis du synes det er nemmere.
  3. Skru op til middel varme mens du stadig rører rundt.
  4. Tilsæt resten af mælken i en tynd stråle og bring saucen i kog under kraftig piskning med et piskeris.
  5. Lad nu saucen simre i mindst 5 minutter. (Dette fjerner også smagen af mel)
  6. Saucen samler sig nu og bliver jævn under piskningen.
  7. Tilsæt bearnaiseessens.
  8. Smag til med lidt sukker, cayennepeber og salt.
  9. Tag gryden af bluset og kom små stykker smør i mens der røres rundt eller piskes.
  10. Tilsæt æggeblomme og til sidst estragon.
  11. Smag bearnaisesaucen til.

Servering

Server bearnaisesauce straks, gerne direkte fra gryden.

Prøv også bearnaisesauce klassisk opskrift

 

Tips til Bearnaisesauce der ikke skiller

Du må ikke varme bearnaisesaucen op efter æggeblommer er tilsat.

Tilsæt evt. lidt frisk citronsaft.

Fakta om opskriften
Navn: Bearnaisesauce der ikke skiller

Af:

Kort beskrivelse: Bearnaisesauce der ikke skiller - med bearnaiseessens

Kategori: Sauce

Billede af opskriften:
Bearnaisesauce der ikke skiller

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 5 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: 4 portioner

Alle Ingredienser til opskriften:
3 spsk. hvedemel
½ liter mælk
1½ spsk. bearnaiseessens
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
30 g ægte smør
skåret i små stykker
1 æggeblomme
1 knivspids cayennepeber
1 spsk. finthakket estragon
tørret eller 1 ½ spsk. frisk
der er finthakket


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Bearnaisesauce der ikke skiller blev sidst redigeret: marts 13th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/sauce/bearnaisesauce-der-ikke-skiller.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *